• digitürkplay'in bir benzeri. internetten maçları, yarışları, yani genel olarak s sport'ta olan spor müsabakalarını ve programları izleyebiliyorsunuz. canlı izlemek zorunda değilsiniz.

    30 gün ücretsiz deneme veriyor fakat önce ödeme istiyor. bu sebepten yüklenmiş herhangi bir videoyu izleyip kalitesini görme fırsatım olmadı. yıllık alırsanız 160 tl aylık 13.33 tl, aylık taahhütsüz alırsanız 17.99 tl bu da yıllık 215 tl ediyor.

    edit: ödeme istiyor derken kastım kart bilgilerini istediğiydi fakat tabii ki ikisi aynı anlama gelmiyor. yani önce ödeme istemiyor. kart bilgilerinizi istiyor. bir sonraki aya kadar iptal edebilirsiniz elbette.

    düzeltme için professional crazy'ye teşekkürler.
  • dün 30 günlük ücretsiz denemesini başlattığım hizmet.

    2018 kanada gp'yi izledim. hiç takılmıyor ve gayet iyi.

    https://anasayfa.ssportplus.com/
  • digitürk play'de spor extra paketini alsan s sport içinde zaten. kim neden aynı fiyata bunu alsın anlamadım. bana digitürk'ü övdüren bir garip uygulama.
  • wwe pay per view şovlarını da dahil ediyorsa kullanabileceğim s sport hizmeti.

    wwe network'e ayda yaklaşık 50 lira* vermemden daha hesaplı hiç değilse.
  • bundesliga yayıncısı platform.
  • şu an f1 yayını bi bende mi sıçıyor merak ettiğim oluşum.
  • içerik olarak güzel olabilir ama yayın kalitesi fecaat. digi playden hd izleyebilirken bunda surekli takılıyor, geri sarıyor, kalite bir anda 240p'ye düşüyor. deneme surumunu 30 gunluk aldım ama bu sartlar altında uzatılmaz. geliştirmelerini lazım serverini.
  • formula 1 yayınları maç yayınları hepsini bana zehir eden platform.en başta iyi gibiydi fakat yayının bi anda düşük kaliteye geçesi,yayın kalitesi ayarlayamama ve aynı sahnenin sürekli kendini tekrar etmesi gibi nedenlerle kendinden soğuttu yarın yarışta sonra üyelik iptal edilecktir.
  • ufc 229 namı diğer conor mcgregor vs khabib nurmagomedov maçı sonrası hakkında bir iki kelam edilmesi gereken platform,

    öncelikle şunu belirteyim bu fiyata müthiş bir iş yaptılar.

    bütün maçları hiç takılmadan hd izledim. birazdan da tekrarını izleyeceğim.

    kullanımı basit, içeriği zengin. bu maça kadar varlığından bile haberdar değildim. bu tarz işlere devam ederlerse bol üye kazanırlar.

    ha platformu ne kadar ilgilendirir bilmem ama şunu da yazmalıyım, dövüş sporları için fazla yanlı ve ılık sunucuları var.

    bütün maç mcgregor güzellemesi dinledik, üzerine olayları da khabib salonu taramışcasına anlattılar. öncesini sonrasını değerlendirmeden sadece ekrandan gördüğünü abarta abarta, hem can sıkıcı hem de komik duruma düştüler.

    objektif olacaksak conor önceki vukatlarından sonra dövüş yüzü görmemeliydi, en basitinden khabin'in yaptığını aldo maçından önce aldo'ya yapmıştı. otobüs muhabbeti, hakem tartaklama, hakaretler, küfürler onlara hiç girmiyorum bile.

    ha ne oldu, khabib kafeste domine etti. hem ayakta hem de yerde conor'u ezdi, maç devamındaki olayları 2 balerin grubu birbirine saldırmışcasına şok olup anlatmaları garip.
  • digitürkplay gibi bir internet yayın platformu ama yayın konusunu henüz oturtamamışlar sürekli takılmalar geri atmalar görüntüde kalite düşmeleri oluyor bu sorunları çözmeleri lazım.
hesabın var mı? giriş yap