• daha önce verildi mi bahsedildi mi bilmiyorum..

    öylesine denk geldiğim, çok etkilendiğim, keşke muharrem ince'den duysaydık dediğim, tüm türkiye'nin akp'nin karşısına geçtiğine emin olmama neden olan video.

    @halktvcomtr adlı kişinin tweetine göz at: https://twitter.com/…tatus/1006125542310137856?s=09
  • "siz etkilenin, oyunuzu da verin" diyerek desteklediğim video. fakat şahsi fikrim kendileri de aynı takım elbisenin lacivert olanıdır. benden oy yok kendilerine.
  • saadet partili değilim olmayı da uzuuuun vadede düşünmüyorum lakin video şahane olmuş videodur.
  • önceden fazla dikkatimi çekmiyorlardı, sonrasında temel reis uygun bir dille dozunda bir muhalefet sergiledi ve ekranlarda birilerinin ilgisini çekti, söyledikleri hoşuma gitmeye başladı ve 100 bin imza ihtiyacları doğduğunda böyle bir adayın olması gerektiğini düşünerek imza verdim.
    bu çizgilerini bozmadılar, temel reis çıktığı program ve mitinglerde üzerine koyarak ilerledi ve milletvekili seçimleri için bir oy daha kazandı.
    bu videoyu samimi buluyorum, birilerinin size en çok yakın oldukları zaman bazı şeylere sünger çekmenin en kolay olduğu zaman olduğuna inanıyorum ve geçmişteki zihniyete tekrar bürünmeyeceklerine inanıyorum.
    ayrıca mecliste çok seslilikten bahsedeceksek her görüşe olmadı gerektiği bir üslup ile yaklaşabilen insanların orada olması gerektiği konusunda da hemfikiriz.
    bu zamana kadar radikal oldum hiç bir şey kazanmadım, bu saatten sonra sivri uçlarımı biraz törpülemek adına temel reise oy vererek son radikal hareketimi kendi üzerimde uygulayacağım.
    saygılar.
  • en sert muhalefeti yapan parti dir ama maalesef hiç bir kanalda yayınlanmaz
    saadet partisine oy vermeyi düşünmüyorum ama yaptıkları muhalefet çok doğru
hesabın var mı? giriş yap