• aynı zamanda giydikleri ceketlerle göz doldurmuş nesildir.
  • ilk başlarda katılıp bu işten para kazandıysa geri zekalı değil epey uyanıktır.

    (bkz: titan)
  • showgirl tutkusu vazgeçilmezidir...
  • kestane nesildir.
  • 2450 mark vererek üye olmuşlardır. allah'a şükür ailemde bu saçmalığa üye olan kimse yok ama, aile dostlarımızdan bazıları inanıp paralarını kaptırmıştı.
  • he gerizekali he.

    o donem karsi komşum olan ve kiziyla takildigim abla bu saadet zinciri uyesiydi.

    o donemler araba almak zordu. her ailede en fazla 1 araba olurdu. bizim abla titanla birlikte sayisini tam hatirlamasam da o donem 7-8 adete yakin araba almisti. (kocasina kendine ogluna annesine kardesine vs) boktan haldeki dukkanini da merkeze tasimisti. o aile hayatlarinin en pik donemini yaşadilar o surecte. zincir bozulunca da o stokladiklari ekmegi uzun yillar yediler.

    herkesi etrafinizdaki 3-5 kişi gibi aptal sanmayin lan.
  • aptallıkları süregelen nesildir.

    şu sıralar titan benzeri bir oluşumla boy gösteren ve yemin billah titan'a benzemediğini, saadet zinciri olmadığını iddia eden saadet zincirinden paralarını kurtarmaya çalışmaktadır bu neslin evlatları. eşek yüküyle para verip dahil oldukları sistemde çalışmadan para kazanacaklarını sanırlar. fakat yanıldıklarını anlamaları uzun sürmez. yaptıkları aptallığın farkına vardıklarında ise kaptırdıkları parayı kurtarmanın derdine düşerler. iş ve arkadaş ortamında, facebook gibi mecralarda bu oluşumun ne yüce bir oluşum olduğunu anlatırlar ki, sisteme dahil edecek yeni kerizler bulup, keriz başına üç beş kuruş prim alarak, sisteme kaptırdıkları parayı kurtarabilsinler. fakat bu iş o kadar kolay değildir. bol miktarda keriz bulmaları ve bunun için önceki çalışma hayatlarından çok daha fazla mesai harcamaları gerekecektir. en sonunda kaptırdıkları o parayı kurtaramayacaklarını anlarlar ve para kazanmak için çalışmak gerektiğini fark edip normal hayatlarına geri dönerler.

    an itibariyle bu saadet zincirine kendini kaptıran iki kurbanın debelenişini facebook'tan takip etmekteyim. acınacak haldeler.
  • kendisi değilse bile illaki tanıdıkları üye olmuştur.
    https://m.youtube.com/watch?v=cgvswpxtyqa
  • 2018'de bile tosuncuğa para kaptıranları vardır aralarında. (bkz: çiftlik bank)
hesabın var mı? giriş yap