• zevkli bir fantezidir.
  • geçen hafta yaptım. sevdiğim kadınla ayrıldık aylar önce. kar yağıyordu geçen hafta gece. öyle yürüdüm kafamı kaldırdım kar değdi yüzüme gözüme. yutkundum. seviyorum lan kendimi dedim sonra gülümsedim keşke burada beni görse keşke neler yaşadığımı bilse diye iç geçirdim devam ettim yürümeye çöp toplayan amcalara selam vererek. yani yürümeye devam etmek lazım galiba. kar yağsa da.

    --- spoiler ---

    https://www.youtube.com/watch?v=y8awff7eac4
    --- spoiler ---
  • izmir'de yaşamaya dair sevmediğim az sayıda şeyden biri bunu yapamıyor olmak. oysa dünyanın en keyifli şeylerinden biridir. güzel, sakin bir müzik, hatta tek kulak açık olacak dışarıdaki sessizliği de hissedebilmek için. kar güzel şey, özellikle de yeni yağıyorsa o beyazlığıyla insanın ruhunu temizlemesine fırsat veriyor.
  • istanbul'da yaşayanların eve gidebilmek için her kar yağışında yaptıkları eylem. böyle olunca çok da romantik olmuyor...

    (bkz: 6 ocak 2017 istanbul kar yağışı)
  • sadece üst katmanı donmuş süs havuzunun üstünde yürüyen kuzeni, buza taşı koymak suretiyle suyun içine sokmak kadar eğlenceli değildir.

    ama o sessizlikte yürümek rahatlatıcıdır o ayrı, özellikle iklim değişikliği nedeniyle ankara'da eskisi kadar yoğun kar yağışı olmuyor. hasret kaldık
  • en sevdiğim aktivitelerden biridir; gecenin sessizliği, yeni yağmış bembeyaz karın eziliş sesine karışan nefes sesi, ağızdan çıkan buhar. kafayı toplamak ve düşünmek için birebirdir. mis gibi de melankoli barındırır.
  • mecidiyeköy civarlarında oturuyorum ve bu eylemden inanılmaz keyif alıyorum. gece yarısı büyükdere, halaskargazi ve cumhuriyet caddeleri üzerinden taksim meydanına kadar yapılan yürüyüş bana kış mevsimini sevdiren yegane şeylerden biridir. sokak lambalarından karın lapa lapa yağışını izlemek, o lapa lapa yağan karın gözlerine, burnuna, ağzına dokunması. şehrin sessizliği ve ayaklarımın altından çıkan kar ezilme sesi yok mu? ( kıfş kıfş kıfş)

    (not: kar ezilme efektini çok kötü verdim farkındayım)
  • çok az tanıdığım bir elemanla 2 yıl önce yılbaşında 1.5 saat süre ile gerçekleştirdiğimdir. muhabbet sardığı zaman soğuk koymuyor. sonra da grupça kardan adam yapmıştık saat 4 civarı.
  • long dark oyununu gördükten sonra yapmak istediğim hede.

    yürümeyi bırak bildiğin içine atlayıp yatarak gökyüzünü izlemek isterim ben.çok sessiz çok güzel.
hesabın var mı? giriş yap