• kanser savaşçıları derneği'nin kemoterapi gören kanserli hastalar için başlattığı, bir süredir devam eden kampanya.

    olay şu. kanser savaşçıları derneği'yle iletişime geçiyorsunuz, ben saçlarımı kestirip, kemoterapiden ötürü saçlarını kaybeden kanserli hastalara peruk yapılması üzerine bağışlamak istiyorum diyorsunuz. sonra o bağışladığınız saçlar anlaşmalı kuaforlerce peruğa dönüştürülüyor.

    denklemin diğer tarafında da saçları tedaviden ötürü dökülmüş ancak peruk edinme imkanlarına sahip olmayan kanserli hastalar, kanser savaşçıları derneği'yle iletişime geçip peruk istediklerini belirtiyor.

    dernek işte bu iki tarafı birbiriyle buluşturup insanları mutlu ediyor.

    email adresi: sacimsacinolsun@gmail.com
  • çooook güzel bir kampanya.

    saçını kestirmek üzere olan veya saçlarını direkt bagışlamak isteyenlere duyurulur. linkini de verelim: http://www.kansersavascilari.org/

    irtibat için ise e-posta: sacimsacinolsun@gmail.com
  • birkaç günle saçlarımı bağışlama fırsatını kaçırdığım kampanya oldu ve bu yüzden de çok üzüldüm. zira ben saçlarımı kestirdikten 3 gün sonra falan bu kampanyadan haberim oldu ve çöpe gitmiş oldu saçlar.

    daha çok insana ulaşırsa belki daha az insan üzülür ve daha çoğu mutlu olur.
  • kesilmeden önce yıkanmış, en az 30-40 cm uzunluğunda saçları kabul eden. benim de 30+ saçımla destek olduğum 365 gün süren kampanya. başvuran tüm hastalar peruklardan ücretsiz faydalanabiliyor.

    bu da facebook sayfası
    https://www.facebook.com/…ın-olsun-942007502541606/
  • lösev'e saç bağışı yapmak isteyip de böyle bir imkan olmadığını öğrenip hayal kırıklığına uğrayanların adresi olması gereken yer.
  • kardesim ile birlikte belimizde olan saclarimizi kestirip bagisladigimiz kampanyadir. paylasmis olduklari fotograflarda kanser savascilarinin peruklari kullanirken yuzlerinde olusan gulumsemeye sahit olmak her seye bedel.
  • benim de yaklaşık 20 yıldır belimde olan saçlarımı kestirerek geçen sene şubat ayında dahil olduğum kampanyadır. şimdi tekrar uzatıyorum, 30-35 cm i bulsun bir kez daha bağışlayacağım.
  • herkesin niye kestirdin diye yakarışlarını dinlemeden aylar önce vermiş olduğum bir karar sonrası bağış yaptığım oluşum. şimdiden saçlarım omuz hizamı geçti bile şimdi tekrar kestir diyenlere de hayır diyorum zira amacım tekrar uzatıp bağışlamak saçların kullanılabilmesi için en az 30 cm ve boyasız (saç açıcı kullanılmadıysa sorun olmuyor ) olması gerekiyor ,bir peruk 3-4 kişinin bağışıyla ancak oluşabiliyormuş .

    birisinin saçların çok yakışıyor çok güzel diye sözler söylemesi sizi gülümsetebilir ama birisinin gülümseme sebebi olmanız sizi mutlu yapar .unutmayın kanser hastaları için en etkili tedavi sarsılmaz bir moral depolayabilmektir. buna bir katkı da neden siz yapmayasınız..
  • daha 10 santim kadar yolum var ama 30 santimetreyi gördüğüm gün iletişime geçeceğim.
    bu tip kampanyaların daha çok göz önüne getirilmesi lazım değil mi?
  • güzel saçlarına kıyabilen harika kadınlar, uzarken bin türlü şekle giren saçları tam da omuzlarından dökülmeye başlamışken vazgeçen cool erkekler. hepiniz harikasınız.

    kanser gibi mücadele etmesi oldukça güç gerektiren bir hastalığa karşı hastaların yanında olmak muhteşem iş.

    hem, kim yakışmadığını söyleyebilir ki?
hesabın var mı? giriş yap