• yapılan bir araştırma sonucu yapılan bu önermeye göre zeki erkeklerin evrimden ötürü karılarını aldatma olasılıklarının zeki olmayanlardan daha azmış. sonuç olarak sadakatsiz erkeklerin iq'sunun düşük olması gibi bir durum ortaya çıkıyor.
  • yakalandıklarında başlarına gelecekleri hesap edememe hadi başına geleni atlattı tekrar ederse daha beterini öngörememe halini düşük iq ya bağlıyorsak son derece mümkün saptamadır..
  • pisirik bilimadamlarinin kilif uydurma cabasidir.
  • aldatıp yakayı ele verdiğinde bunu bahane olarak kullanacak milyonlarca erkeğin aramızda gezdiğini biliyor muydunuz?

    - hayvancan! hem de bizim yatağımızda!
    + açıklayabilirim karıcım!
    - açıkla bakalım hadi!
    + şimdi ben gerizekalıyım...
  • doğal tabi. iq'su yüksek olanları ele alalım. çocukları zeki diye zorla okutmuştur aileleri. okuyunca nolacak? anca beyaz yaka, kırmızı gravat (kalbini koru). eeee, adamda para yok, nası aldatacak? belki yakışıklıdırlar hani, ordan kazanabilirler. o olabilir. bilmiyorum. şimdi bi telefon açmam lazım. sabah işe gidiyorum falan dedi ama iq'lu, iq'suz, erkek milleti. boşta bırakmamak lazım.
  • erkeklerde hem yüksek iq'luyum hem aldatıyorum, yakalanmadığım için de ayrıca akıllıyım durumunu, itirafını ya da yalanını yaratan söylem.
  • yakalanmış erkeklere yapıştırılan yaftadır. bu bilimsel çalışmayı bize kazandıran sağolası aldatılmış bir bilim kadını olmalıdır. bu sayede
    evde kalmışlığın ve aldatılmışlığın aklınca yolunu bulmuştur... "bak şimdi neyi araştıracağım" akınından bir tanesi de aha işte budur..

    "editörün notu: kesinlikle bu araştırmaya göre iq oranım siz sadakatsiz erkeklerden yüksek olsada gerçek başka. gıptayla bakıyorum...

    (bkz: )iftira (bkz: )tatmin
  • e zaten bir insan sevdiği birine neden sadakat göstermez ki? araştırmasına gerek yok, zaten aptalca bir durum olduğu ortada. yüksek zekâlı biri, birine veya bir şeye değer verdiğinde onun anlamını/mânâsını bilir. elindekinin kıymetini bilmiyorsa bunu bilecek zekâda değil demektir.
hesabın var mı? giriş yap