• erkekler arasında "kızdan arkadaş olmaz" kanısı yaygın malum. ancak yine de var böyle biri; "sadece arkadaş olunan kız" .

    bazılarının normal kız arkadaş olarak adlandırdığı, ne eğlenilecek, ne evlenilecek, ne de sevgili olunacak kızdır bu. ya arkadaşın sevgilisi, ya sevgilinin arkadaşıdır, ya tipsizdir, ya inektir, ya biraz gıcıktır ama zararı da pek dokunmadığından belki işe yarar diye arkadaslık cebinde tutulur. varlığıyla yokluğu ancak acil ihtiyaç durumlarında belli olur. etliye sütlüye dokunmadan etinden sütünden faydalanılır izin verdiği ölçüde. zaman zaman kendisine gösterilen tamamen çıkarsal, pardon arkadaşsal ilgiyi yanlış anlayıp yakınlaşacak, hoşlanacak kadar saftirik çıkarsa da hemen "ben seni sadece arkadaş olarak seviyorum" cümlesiyle uzaklaştırılabilir. arkadaştır, candır, can simididir; zekiyse bir şey danışılır, inekse not istenir, arabası varsa arabası istenir *, becerikliyse yardım istenir, hamaratsa böreği çöreği yenir, durumu uygunsa başkasına ulaşmak için basamak olarak kullanılır * ,
    " sizin sınıftaki pelinsu çok süper yaa... yarınki gezide tanıştırsana bizi... hadi ama biz arkadaş değil miyiz, yap bi' güzellik."
    "italyanca sınıfına kaydolmuştun değil mi? o sınıf full kızmış. bir ara seni ziyaret ayağına uğrayalım da arkadaşlarınla tanıştır ehe ehe."
    gibi repliklerle sıkça karşılaşır.

    velhasıl kimi zaman erkek arkadaş, kanka, badi hatta tabiri caizse abartılıp enayi yerine konan kişi olur. sonra da başka bir ihtiyaç anına kadar yeniden unutulur, ama hissettirmeden. *

    edit: (bkz: based on a true story)
  • bana bakmaz denen her kız.
    bakmam denen her kız.
    bakıp da bakışa karşılık alınmayan her kız.
    kız kalmıyor anasını satayım sonra işte.
  • erkek muhabbetlerinin arasında kaldığında ya da ortamda küfür edilidiğinde "ıyyy yivrançsınızzz" demeyen kızdır. yeri geldi mi futbol muhabbetine giren, yeri geldi mi bilgisayar oyunlarından konuşabilen, derdiniz olduğunda dinleyen ve üstüne yardımcı olmaya çalışan kızdır. böyle bir kız, arkadaşınken onu sevgili yapıp 1-2 ay için tüketmek istemezsin tabi.

    yalnız gün gelir bu kızcağız 10 tane erkekle kanka muhabbetine girmişken 11. erkeğe aşık olur; ama ne yazık ki o 11. erkek de onu "sadece arkadaş olunan kız" olarak görür. zavallı kızcağız da kaderine razı olmak zorunda kalır.
  • aşk yapıldığında sevgiliden daha çok zevk veren kızdır.

    yo yo bunu ben demiyorum, istatistikler söylüyor. konudan uzaklaşmak icap ederse, dünyanın dört bir yanındaki 1415 erkek üzerinde yapılan araştırmaya göre en zevkli sex;

    sevgiliyle diyenler: yüzde 18
    one night stand diyenler: yüzde 21
    sadece arkadaş olunan kız diyenler: yüzde 33
    sevgilinin en yakın arkadaşı diyenler: yüzde 25
    elle diyenler: yüzde 32

    olarak belirlendi.

    araştırmanın sonucunda yüzde 129'a ulaşılma sırrı henüz açıklanamazken, uzmanların konuyla ilgili dile getirdikleri, "küsüratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın. kıçından istatistik yapma. geyik yaparken istatistik vermek. istatistik vererek dolduruşa getirme" gibi söylemler, araştırma sahiplerini zor durumda bırakmıştır.

    iddialara göre bu araştırma yapılırken, deneklere ayrıca, 'baldız baldan tatlıdır' seçeneği sunulmuş, fakat yayınlanan sonuçlar arasında bu yanıta yer verilmemiştir. hatta baldızın baldan tatlı olduğunu söylenlerin oranının yüzde 42'ye kadar ulaştığı rivayet olunmuştur.
  • insana kız ayarlayacak kadar yakın olunan kızlardır. yanında rahat hareket edebilirsin. bazı zamanlarda erkek arkadaşlardan daha iyidir. ayrıca karşı cinsi tanımak hatta ve hatta anlamak için sahip olunası varlıklardır.
  • makyaj, röfle, fön, topuklu ayakkabı, küfürsüz konuşma gibi şeylerin, bir iki saattir tanıdığınız karşı cinsin "naber lan hödük" diye hitap etmesini engellememesine neden olan lanetin etkisindeki kız.
  • arkadaşlarının yanında her daim bir manatee hayvanıdır.

    (bkz: the mermaid theory)
  • şu hikayede bahsi geçen "bacı"* olabilir bu;

    (bkz: yaran kişisel iletiler/#25843039)
hesabın var mı? giriş yap