• “aldırma” dendiğinde daha çok aldırıyorsun galiba. bu sözü duymak acı da veriyor olsa gerek her seferinde. evet...
  • "biz senin yanında oluruz yeğenim yağ" diyenlere aldanmayın, dibe vurduğunuz zaman çok fantastik bir şekilde gözlerden kayboluyorlar.
  • kim dost, kim düşman ayın ondördü gibi parlar.

    edit: buradan, sosyal medyadan veya bir başkasından akıl almayın, bu entry'de dahil olmak üzere. çünkü bu tip mecralarda etkileşim adına götünü yırtanlar çoğunlukta olduğu için yani ilgi orospuluğu çağın yeni hastalığı olduğundan bu yana dibe vurmuş olup sizi daha fazla olumsuzluğa/karamsarlığa sürükleyecek tipte yazılar yazanlar öğüt verenler olacaktır veya hiç dibe vurmamış olup oturduğu yerden size akıl verecek veya içinde bulunduğunuz durumu küçümseyip asla anlayamayacak olanlardan birşeyler almak ne kadar akılcı olabilirki. sorun bakalım birkaç tanesine nasıl bir dip görmüşler, emin olun birçoğu sizin düşündüğünüz gibi bir dip beya çöküş değildir.

    sadece şunu söyleyeyim hiç ölümle karşılaşmamış/yüzleşmemiş veya bir başkasının elini tutarken onun yüzünde ölümü görmemiş olanlar herşeyi karamsarlığa boğmaya çalışmaktalar veya kendisi mutlu değilse başkaları da olmasın isteyenlerin çoğunlukta olduğu gerçeği her daim hatrınızda olsun. ölüm ve geçen zaman hariç herşey'in çaresi vardır çok zor olabilir veya çok canınızı yakabilir ama vardır.

    unutmadan son söz olarak şunu söyleyeyim sadece kendiniz olun;

    (bkz: bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır)
  • öyle efsanede söylendiği gibi değil. dibin de dibi var ve dibe vurunca bir anda zirveye fırlıyosun teorisi tamamen uydurma.
  • dipten yukariya dogru bakinca yaptigin yanlislari daha iyi gorebiliyorsun. bu da tekrar yukseklere cikmana katki sagliyor. bazi insanlarin hayati dip ve zirveler arasinda gidip geliyor. bir noktada hayatin rutine baglamasindan daha zevkli.
  • bu hayatta her zaman yalnızsın s.ktret et boşver

    (bkz: içki içenler içki bitti arkadaşlar sikti gitti)

    fırsat buldun mu yapmaktan çekinme ez geç kim varsa mesela gökten altın yagıyorsa ellerini açma eve git kova leğen bir şey getir

    kadınlara asla acıma ve güvenme işini bitir devam et
  • çıkış yolunu sadece siz bulabilirsiniz. başkalarının söyledikleri sizi daha da sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
  • bazı durumlar bazı hisler asla zamanla geçmiyor
  • 'dibe vurduğunu sanıp, bir dip daha olduğunu keşfedebiliyordu insan.' (bkz: charles bukowski)
  • iş hayatında 3 defa iflas ettim. parasız kaldım.

    bu dördüncü iflasım. ilk defa rahatım. çünkü bu sefer suç benim değil.

    gerçekten dibe vuran insan şunu fark eder. "hiçbir şeyin önemi yok"

    edit: bu sefer durumun çok farklı olduğunu şöyle ifade edebilirim. bir önceki batışımda bankalar her gün telefon ediyor ödeme sözü istiyor, avukata veririz diye tehdit ediyorlardı. bu sefer ne arayan var ne soran. bu çok enteresan geliyor bana. sadece ayda 1 mesaj atıyorlar şu kadar borcunuz var şu tarihe kadar ödeyin diye.
hesabın var mı? giriş yap