• ımf'nin korona virüs salgınında zarar gören düşük gelirli ve gelişmekte olan ülkelere yardım için $50 milyar paket hazırlaması ve dünya bankasının da pazartesi aynı amaçla $12 milyarı hazır ettiğini duyurması ile aynı anda sağlık bakanı gece saat 12:30'da korona virüs açıklaması yapıyor.

    (bkz: bu ne tesadüf amk)

    (bkz: dilenci siyasal islamcı)
  • para için her şeyi yapabilecek bir iktidar bunu da yapar mı yapar, şaşırır mıyız, elbette hayır.
    akp 17 yıllık iktidarında bize en çok hayret etmeyi unutturdu!
  • paris anlaşması 'na taraf olmamıza rağmen gerekli adımları gelişmekte olan ülke kategorisinde sayılmadığımız için yerine getirmememiz durumunu hatırlatan düşünce.

    bm, küresel ısınma karşıtı önlemler konusunda gelişmekte olan ülkelere verilecek olan 100 milyar dolarlık bir yardım paketinden bahsediyor. türkiye, gelişmiş ülke sayılıyor. fakat bizimkiler türkiye'nin gelişmekte olan ülke olduğunu ve yardım alması gerektiğini savunduğu için gerekli adımları atmıyoruz.

    geleceğimizi emanet ettiğimiz adamları bir daha hatırlayın istedim.

    not: bu entry türkiye'de görülen coronavirus vakası ve imf yardım paketi arasında bir ilişki kurmamakta, sadece paris anlaşması ile ilintili olarak yaşananları hatırlatmak amaçlı yazılmıştır.
  • muharrem ince'nin şizofrenlerinin toplandığı başlık.
  • ulan haftalardır şizofren gibi virüs çıktı, gördüm, karantinaya aldılar v s yazanlar virüs çıktığında da aslında yok para koparmak için muhabbetine döndü,ne tür bi manyaksınız lan? ekşide nadir küfür ederim ama "hay ben sizin beyninizin kabını sikeyim".
  • olmayan tesadüftür.

    (bkz: olmayan olayları olmuş gibi başlık açmak)

    öncelikle dünya bankası açıklamasının haberi 05 martta yapılmıştır. bugün ise 11 mart oldu. yani sağlık bakanlığı açıklaması 6 gün sonra

    sözlüğün böyle yalancıların hesaplarını uçurması lazım. öğrenmişler bir siyasal ifadesi her yerde kullanıp duruyorlar. aq örümcek beyinlileri. biri de dur lan bakayım acaba doğru mudur dememiş hemen favlamış , desteklemiş. yazık aq!

    haber linki
  • mantıksız. virus olmayan ülke imajının kazancı bu kredinin çok çok üzerindeydi. en basitinden zengin milyarderler güvenli liman olarak turkiye'yi goruyorlardı. bu saatten sonra da görürlerse iyi..
  • e peki imf /dünya bankası bu parayı babasının hayrına mı verecekmiş? ihtiyacı olan alır olmayan almaz kardeşim. türkiyenin parayı alacağını sana falcılar mı söyledi? ayrıca acı acı geri ödetirler sonra demedi deme. şizofrenliğin alemi yok bu saatte geç yat. saçmalamışsın
  • lan olum saçmalamayın amk
    tmm bizde muhalifiz sevmeyiz bu hükümeti ama imf ten gelecek 3 krş için bu riski alamazlar..
    turizmi çöpe atamazlar...
  • troller tarafından 'erdoğan düşmanlığı' diye savunulmaya geçtiyse demek ki doğruluğu olan teori.

    edit: 5 saat önce 'biz de corona sayın haşmetli cumhurbaşbakanımız sayesinde yok, olmamıştır olmayacaktır' diyen adamlar şimdi canlı yayında 'yok diyemeyiz de varsa bile çok kısıtlıdır' diyor. eyy siyasal islam, corona senin yanında nezle gibi kalır.
hesabın var mı? giriş yap