• (bkz: doktor)
  • seks derken, biraz daha açabilir miyiz...
    (bkz: be careful what you wish for)
  • (bkz: kamu spotu)

    para ile seks yapıp sağlıktan ve paradan olabilirsiniz.
  • kendilerini elde etmek için gösterilen çaba
    "sağlık > para = seks" şeklindedir. bir grip olduğunda ya da bir dişin ağrıdığında gözün ne para görür ne de seks.
  • sağlığı devlet kör-topal karşılıyor. seks için mastürbasyon var ücretsiz. para derken de dilensen yine aç kalmazsın. bedava yaşıyoruz bedava.
  • tanrı inancının varlığını sürdürebilmesini sağlayan 3 temel ihtiyaç...

    bütün dualar aynı kapıya çıkıyor sonuçta...
  • çoğunlukla üçü bir arada olmuyor ne yazık ki...

    sağlıklısınız ama para yok. para olmadığı için seks de yok.

    para var ama sağlıklı olmadığınız için seks yapamıyorsunuz.

    ya da sağlıklısınız ve seks yapıyorsunuz, ama para yok. (bu durumda, hazır gönüller bir olmuşken, aşk ve meşk varken parayı arar mısınız?)

    bazı am salaklarda da para ve sağlık olur, ama seks olmaz. "seks yapacağız" diye malın elinden tüm parasını alırlar. bu da bunalıma girer. hem sağlığından, hem de parasından olur. adamın götünden donunu bile alırlar. mal olmayacaksın, gözlerini açacaksın. para sendeyse, patron da sensin. ona göre davranacaksın. (eskorttan azar yiyenlerini de biliyorum. seks işçileri, bu tür malları ta iki kilometre uzaktan tanır, bunlara fena köpek muamelesi çekip, paralarını alırlar).

    bende her üçü de var. binlerce şükür olsun. doğru yer ve doğru zaman, diyorum. bir de, "tok satıcı" modundayımdır. sağlıklıyım, param var. daha ne olsun amınako! gider, hatunla direkt konuşurum. güzel sohbet ederim. o da benden hoşlanırsa, olaylar gelişir zaten. bendeki bu güven hatunları çekiyor... bir ortamda bakan değil, bakılan olacaksın. hiçbir hatun, kendisini aç köpek gibi süzen erkeği çekici bulmaz. ama, patron gibi kurulmuş, mekanın sahibi gibi davranan ve hatta onu umursamayan erkeğin eksenine girer, ki; bu erkek ben oluyorum.

    demek istediğim şu, gençler;

    sağlıklısınız. maşallah. hepiniz çok değerli insanlarsınız. akıllısınız. o da güzel. o zaman, idris usta'nın da dediği gibi; hazır yiyici olmayın! kendi işinizi kurun. kendi işinizin patronu olun. para gelsin. aksın hatta. o zaman, siz hatunlara değil, hatunlar size hasta olur.

    kapiş?
  • aşk ve huzurla birleştiğinde gerçek mutluluk denen kavrama insanı ulaştıracak üçlü. tabii bu beşliden bazılarına ihtiyacı olmadığını söyleyebilir kimileri. yani sağlık için bunu söyleyen çıkmaz da aşk, seks, para ve huzur için çıkar diye tahmin ediyorum.

    bu görüşe katılmıyorum açıkçası. bunlardan biri hayatımızda eksikse biz de eksiğiz, gerçekçi olmak lazım.

    para deyince çok zengin olmak gerekmiyor tabii. insanca yaşamaktır burada kıstas. seks deyince de skor amaçlı bir hayattan söz etmiyorum. aşık olduğunuz biriyle düzenli seks hayatıdır burada ideal olan.

    aşk zaten tarifi pek de mümkün olmayan bir duygu yoğunluğu. gerçek aşkı bulmak zor tabii, hele de bu çağda. ancak düşünsenize paranız var, düzenli seks hayatınız var ama sizi gerçekten seven biri yok. kendinize itiraf edemeseniz de bir boşluktasınızdır, kabul edin.

    huzur da biraz muallak bir kavram gibi duruyor ama şöyle örnek vereyim: diyelim diğer dörtlü tam ama yaşadığınız ülkede saçma sapan bir siyasi gündem var. huzurunuz kaçar en basitinden ya da her şeyiniz tam ama yaşadığınız ilde inanılmaz bir trafik problemi var ve sürekli trafik magandalarıyla uğraşıyorsunuz. huzurunuz bozulur, keyfiniz kaçar ne kadar umursamasanız da.

    huzurla ilgili verdiğim bu örnekler çevresel huzur ile ilgiliydi. ancak kişinin iç huzuru da en az çevresel huzur kadar önemlidir. herkesin iç huzurunu artıran kendine has olmazsa olmazları vardır. mesela kimisi için bu sürekli yeni şeyler öğrenmektir, kimisi için gezmektir, kimisi için bir müzik aleti çalmaktır, kimisi için yeni lezzetler keşfetmektir vs.

    eğitim, kültür, entelektüel birikim gibi kavramlar da bu iç huzur tanımının içinde görülmelidir ve insanın diğer canlılardan temel farkı da aslında kendi iç huzurunu tesis edecek niteliklerde gizlidir.

    işte bu beşli hayatın ve gerçek mutluluğun asli unsurlarıdır. kimisi için sadece birine ulaşmaktır amaç, kimisi için hepsine. ne mutlu bu beşliye gerçek manada sahip olabilenlere...
  • muhteşem üçlü
  • cevap veriyorum... ürolog.
hesabın var mı? giriş yap