• inegöl oylat kaplicalari :) çok güzel bir yer ,sessizlik isteyenler ,sağlık isteyenler,dağların arasında saklı kalmış cennet adeta :) beğeneceksiniz www.oylat.com ( bkz.) suyun sıcaklığı 40 c ve en önemli özelliği içilebilir olması ...
  • bir ülke için ciddi gelir kaynağıdır. avrupa'daki pahalı sağlık hizmetlerinin kaymağını birkaç ülke yemektedir. bunlar başta macaristan(o götten ülke, avrupa birliğinde olduğu için fransa, belçika gibi ülkelerde yaşayan insanlar orada gördükleri vakit tedavileri sağlık sigortaları tarafından karşılanıyor çünkü) türkiye, çek cumhuriyeti, romanya gibi ülkelerdir. sağlık turizminin de aslında büyük bölümünü estetik diyebileceğimiz kategorideki tedaviler kapsamaktadır. implant ve kaplama tedavileri, saç ekimi, göğüs ve genital bölge cerrahisi gibi tedaviler için batı avrupa ülke vatandaşları sıklıkla sağlık turizminden faydalanırlar.

    dikkatimi çeken bir detay ise avrupa'da yaşayan cezayir, fas gibi müslüman ve frankofon ülke kökenli vatandaşların ilk tercihi ise büyük çoğunluğu müslüman olmasından kaynaklı olarak türkiye.
  • 2012 yilinda turkiye'de 1.5 milyar dolarlik gelir elde edilen sektor.
  • saglik bakanliginin, 2013'de 1.5 milyar dolar gelir elde edilen bu sektorden 2023 yilinda 10 milyar dolara cikmasi icin calismalar yaptigi.

    sağlık bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı düzenlemede, yurtdışından hasta getirilmesi, türkiye içinde konaklama ve sağlık kuruluşları ile anlaşmalar yapılması konusunda yapılacak işlemlerin ayrıntılı olarak tanımlanacağı kaydedildi. halen, bu türden aracılık faaliyetleri yürüten şahıs ve şirketlerin ortaya çıktığı, ancak herhangi bir düzenleme olmadığı için zaman zaman sorunlarla karşılaşılabildiği kaydedildi. yapılacak düzenleme ile türkiye’ye gelecek hastaların fiyat ve alınacak hizmetlere yönelik güvence altına alınacağı, hastaların sigorta ve diğer güvence sistemleri hakkında hastanelerin de net bilgi sağlamış olacağı kaydedildi.
  • ya pis pis sagliksizlar geliyor diye resepsiyonistler konusuyormus. pis pis gelip kaplicalari kirletiyorlar diye, zaten pamukkale'yi de sagliksizlar kirletmis. ne yapsin adam peru'ya mi gitsin sagligi icin?
  • sağlık için türkiye'ye gelmek saflığın daniskasıdır.
    ulan biz türkiye'de bir doktorun koyduğu teşhisi 3 ayrı doktora daha sorarız ve 3 ayrı teşhis alıp mantığımıza en çok yatanı seçeriz ki o 3 teşhis çoğu zaman birbirbiriyle tamamen zıt olur. bu ülkeye sağlık için gelmek?
  • dünyanın en iyi göz cerrahlarının ülkemizde olduğunu bilmeyenlerin, her ülkede her imkanın olamayacağını (kaplıca, yetenekli cerrah sayısı, tıbbi malzeme temini) düşünemeyenlerin gereksiz bulduğu turizm türü.
  • teşhisi konulmuş hastalıkların tedavisinde ve operasyonlarında ancak türkiye'nin tercih edilebileceği sektördür.devletten kırpılan paralarla tesisat döşenir sonra avrupalıya yüzlerce euro'ya çakılır.basit mantık yani.
hesabın var mı? giriş yap