• güzelim yurdun ücra köşesinde denize gireyim diyeceksin, bir bakmışsın özel mülk olarak kapatılmış ve bir de tabela konmuş. “dikkat şahan çıkabilir!”

    şahan’ı samimi bulmuyorum diye düşüncemi belirtince linç yemiştim burda.

    valla 10 seneye deprem olacak. şu an hangi sanatçı mevcut yönetimi yerden yere vurmuyorsa benim için vatanını satan insandır. 10 sene sonra enkaz altından bireysel çalışmalar yapması bir işe yaramaz. şu an yapılması gereken ve bireysel çabadan 1000 kat daha etkili olanı düzgün yönetilmektir.
  • ulan basligi acan ahlaksiz adam, dinlememissin bile. adam gitmis ormancilarla konusmus daglarin icine girmeyin belli yerler belirleyin buralari sogutun demis. adamda gitmis cebinden parasiyla bot erzak malzeme almis onunla ugrasiyor. kufr edecegim dava edip para kazanmaya calisacaksin ahlaksiz.
  • bir insanın evini korumasının neresi samimiyetsizlik? öyle bir ortamda param olsa 50 değil 250 tane adam yığarım evime. kaldı ki adam sadece kendisi için de uğraşmıyor. bu kadar negatif bakmayın şu dünyaya.
  • beğenirsin beğenmezsin, seversin sevmezsin. adam 15 senedir televizyonda, sinemada bilmem nerde iş yapıp çalışıp kazanmış bir ev almış. parası da var. bakmış ki yetkililerden yeterli hayır yok, basmış parayı, kendi ekibini kurmuş ve evini korumaya çalışıyor. ne var bunda onu anlamadım.

    hayır nedir yani, korumasın mı? yanmasını mı beklesin? senin orda bir evin olsa elinden gelen maksimum ne ise yapmayacak mısın? yangının yanında araban olsa çekmeyecek misin mesela? madem her yer yanıyor bizimki de yansın arada ne olacak mı diyeceksin?

    bunun paraya tapmakla falan ne ilgisi var. herkes gücü yettiğince canını da malını da korumaya çalışır. kiminin gücü eş dost çağırmaya yeter, kimi parayı basar 50 kişilik ekip kurar. bu kadar basit.

    şahan'ın sana bana borcu mu var, kamuya dair bir yöneticilik görevi mi var da kızıyorsunuz adama. bu adamlara kızacağınıza, illegal yoldan, başkalarının sırtına basıp ezerek haksız kazanç sağlayan ve sefasını süren insanlara kızın.
  • adamın derdi ev değil gerizekalılar.

    adam servetiyle o evden 500 tane daha yaptırır ama bunu senin o küçük beynin anlamaz.
  • sanane, banane arkadaş ya. takıldığınız detaylara bak.
  • kardeşim, şahan'ın ki kadar olmasa da benim de var böyle bir evim. medeniyetten, insandan uzak şu hayattaki tek kaçış noktam. 5 gündür nöbet tutuyorum. her türlü harcamayı yapıp yaşadığım bölgeyi komple korumaya razıyım. 1 tane bile yanmış ağaç görmek istemiyorum. çalıştım, kazandım, aldım. ayıp ediyorsunuz.
  • yemin ederim o kadar konu varken bu adama takıyorsunuz ya. eleştirdiği şeye bak sen ya. şaşırmışsınız işiniz gücünüz fasa fiso. yok özel mülk yazdırmış.
    şuan eeeen büyük derdin o di mi!? yuh be.
    sizden hiçbir bok olmaz. adam keşke taşaklarını yaysaydı da manzaraya karşı yemek yeseydi. o zaman ne derdiniz acaba?

    bu kadarsınız. elini taşın altına koymaya çalışan herkesi yerden yere vurmaya hazırsınız
  • sanane aq. aynı yerde aynı şekilde evi olsa sanki kendisi özel mülktür yazmayacak ibiş. halk plajı mı yazacaksın evinin önüne. git bir araştır bakalım kimler kimler sahibi dahi olmadığı arazilere çökmüş sonra gelip burada bok atarsın. senin sahiplerin nerelere çökmüş araştır bak la. adam öyle ya da böyle ağaçları korumaya çalışıyor. evini de koruyacak tabi dingil.
  • yaptığında anormal birşey yok, adam malını kurtartma derdinde.

    iskele konusunda da evinin önündeki kendi kullanımında olan iskeleye kimsenin yanaşmamasını istemesi gayet doğal.

    malum şahsa yalakalık yapıyor diye sevilmemesi ayrı bir konu.
hesabın var mı? giriş yap