• tatil sebebiyle kaş'a gitmek için bugün yola koyulduk. zorlu bir yolculuğun ardından, fethiye'ye geldik. plan fethiye'den kaş'a geçmekti fakat son otobüsü kaçırdık. yolda da biraz fazla harcayınca tasarruf etmemiz gerekti. fethiye'de biraz zaman geçirdikten sonra fethiye sahil lokantasına geldik. sahil lokantaları diye geçiyor. iki tane çorba ve bir pide sipariş ettik kız arkadaşımla. çorba o kadar lezzetli ve boldu ki çorba bizi doyurdu. pideyi paket yaptıralım dedik. pidenin yanında koca kase salata geldi ücretsiz. iki çatal ya aldık ya almadık. acaba salatayı da paket yaparlar mı diye düşündüm. kız arkadaşım "saçmalama öyle şey olur mu?" dedi. neyse garsona sordum "tabi ki yaparız abi" dedi. biz acayip şaşırdık. iki tane de çay ikram ettiler. kendi aramızda konuşurken içerden "yeni bir salata paket yapalım" diye duyduk. şaka herhalde diye düşünürken başka bir garson geldi sadece pideyi aldı. dedim kesin sadece pideyi paket yapacaklar herhalde. utana sıkıla "salatayı da paket yapacak mısınız?" diye sordum. garson "size yeni bir salata paket yaptık" dedi.

    gözlerim yaşardı be. biz mi alışmışız istanbul'un pis yaşamına yoksa hala güzel insanlar güzel işletmeler var mı bilemiyorum. uzun zaman unutmayacağım burayı. hakikaten bir işletme ve çalışanları bu kadar aldıkları paranın hakkını veremezler. helal olsun söyleyecek başka bir şeyim yok.
  • artık yukarıda anlatıldığı kadar kaliteli olmadığı yapılan yorumlardan anlaşılan mekan. yemekten böcek çıkması nedir arkadaş? ya sonraki tavırları?

    (bkz: https://www.tripadvisor.com.tr/…h_aegean_coast.html)

    (bkz: https://www.google.com/…a3:0x254fbc2a7a455452,1,,,)
  • pizzası küçük, güzel olmayan ve pahalı olan lokanta.
  • an itibariyle tavuk suyu çorba, pilav, bayburt köfteye 128 türk lirası çeken, fethiye'de adam silkme konusunda liste başı olmaya aday yerlerden.
hesabın var mı? giriş yap