• nihat hatipoğlu'nun oğludur. babası gibi hikayeler anlatıyor diyorlar.
  • zapping yaparken stv de gördüm kendisini. başta nihat hatipoğlu'nu taklit eden biri zannettim. sonra alt yazıdan okuyunca adamın oğlu olduğunu öğrendim. arkadaş bi adam babasına bu kadar mı benzer? resmen kopyası. babası gibi dini menkıbeler anlatıyor. baba oğul ramazan piyasasının tozunu attıracaklar anlaşılan.
  • şu anda herkese "bir insan babasını nasıl taklit eder" konulu ders verdiği zat.nihat amcanın gençliği gibi gözü kapalı dinlediğinde.cem karaca zamanında oğluna şarkıları benim gibi okuma demişti.bir yere çekip konuşsun o da
  • kendi yolunu ve tarzını bulsa çok daha iyi olacak olan kişi.

    bu haliyle sadece babasının kötü bir kopyası gibi.

    insanın ibret almaktan ziyade gülesi geliyor.
  • kendisi nihat hatipoğlu 2.0'dır. babasından şimdilik farkı arada cennet anlatması. yoksa nihat baba genelde cehennem üzerine çalışır.
  • su anda gercekten babasini taklit eder gibi görünen insan umarim dogal halidir bu, yok degilse cabucak kendi imajini bulmasi lazim. *
  • babası gibi bir şeyler anlatırken ne kameraya ne seyircilere bakmayıp uzaklara muğlak yerlere bakarak anlatım tarzı ile korku filmleri psikopat karakterlerini anımsatan oğulcuk.

    babası vefat ettikten sonra da bu tarzdan kurtulamayacağız ızdırap devam ediyor.
  • "nihat hatipoglu"
    sağ tık
    kopyala
    yapıştır
    sağ tık
    yeniden adlandır
    "said hatipoglu"

    mitoz bölünme mi lan yoksa?
  • hatiboğlu beta

    senior nihat hatipoğlu'nun junior oğlu olurmuş.
    hatipoğullarının son piyasa versiyonu. aile soyadlarıyla işim olmaz (haşa), sadece gelenekten vaazkârlığa kapı açıp, serisinin devamına isimlerinin de uyumlu olduğundandır.

    babasının toplantılara göstermelik korumalar eşliğinde nasıl girdiğine şahit olmuşluğum vardır geçmişte. ayakkabılar cilalı, sahne tam teçhisat, pop idolu misali. tamamen tribünlere, özellikle kadınların bilinç altına oynamada pek maheretliydi babası. bu işte ekmek olduğu aşikâr. gelsin avrupa turnesi, gitsin televizyon ekranı.

    ne yapacaklardı diyelim. paranın yüzü ne tatlı.

    hazır piyasa ayağına cilalanmış, tribünler zaten hazırlar salya sümük kasidelerle coşmaya ve ağlamaya dünden âlâ ... televizyonlar babadan torpilli, izleyici de hazir iktidardan... müstehaklarınız, buyrunuz
hesabın var mı? giriş yap