• bir deyimi bile doğru yazamayanların dert etmemesi gereken durumdur.
  • yök’ü, barolar birliği, özel üni sermayedar patronları (vakıf diyenin ağzına kürekle vururum) herkes özel üniversite rantında komisyonunu aldığı için, bku çıkıncaya kadar ceplerin doldurulacağı süreçte yaşanan rezillik.
  • hukuk fakültelerine giriş sıralamalarından daha önce meslek mensuplarının davranışları dolayısıyla vuku bulmuş olay. para kazanmak için mahkemede yalan beyanda bulunmayı, maddi gerçeğin üstünü örtmeyi, rüşvet vermeyi normal gören meslek mensupları bu mesleğin içine sıçmıştır o 40 bin sıralamayla fakülteye yerleşen kardeşlerimiz henüz mezun bile olmadı sonuçta di mi?
  • hukuk okuyan sayısı,okumayan sayısından fazla.gayet normal olan durum.
  • vâkıf üniversitelerinin başarısıdır
  • avukatlık ele ayağa düşecek, ki varsın düşsün. herkes hukuku bilsin. hukuk, herkese lazım olur. hak ihlallerinin vaka-i adiye olduğu günümüzde her ailede bir avukat bulunsun.
  • hukuk fakülteleri ,altıma bir mercedes çekerim karı koca avukatlık yapar yolumuza bakarız ya da insanlar bana avukat desin şöyle bir saygınlığım olsun ama mesleğimin gereğini yerine getirmesem de olur diye bağırıyor.yargının bağımsızlığını,güvenirliğini tartışmamak istiyorsanız buna acilen müdahale edin! (bkz: türkiye barolar birliği) başkanı metin feyzioğlu şu anda baroya kayıtlı avukat sayısının korkutucu bir şekilde katlanarak arttığını söylüyor.

    evet avukatlık ele ayağa düştü,bu mesleği taşıyabilecek insan kalmadı artık çok nadir bunu taşıyan.bu kanıya nerden vardın diye düşünüyorsanız ankara barosu ve türkiye barolar birliği arasında mekik dokudum bir yıl içinde bulunduğumuz durumun profili görebiliyorsunuz ister istemez.
  • şakası mı kaldı mk. düşeli çok oldu. parası olan özel okul mezunu iş bilmez sözde avukat ofis açıp parası olmayan devlet üniversitesi mezunu donanımlı genç avukatı üç kuruşa çalıştırıyor. çark böyle dönüyor artık. askerliği bitmek üzere olan ve üç kuruşa çalışmak istemeyen bir avukat olarak gerekirse burger king de asgari ücrete çalışırım bu düzene boyun eğmem artık. baro başkanları da bir taraflarına kına yaksınlar.
  • puan türlerinin birleşmesiyle vuku bulan olaydır kendisi abartılacak bir durum yok senelerdir bu böyle
hesabın var mı? giriş yap