• ooo ekşisözlük "acaba bugün hangi olaydan/kimlerden tiksinti duysam, nefret etsem, tü kaka desem" timi yine iş başında.yazın uzun tatil yapan öğretmeneler bitti de şimdi gençlere mi geldi sıra?bırakın çocuklar oynasın.*
  • 20'li yaşlarda değilim. porno izlemem sarmıyor. 31den nasır derecesine hiç ulaşamadım. babam rahmetli oldu harçlık olayı çoktan bitti. gerisini bir düşüneyim.
  • 30 yaşından sonra büyüdüğünü düşünen çocuk beyinli bir insan olmaktansa, baba parası alan cahil cesaretli çocuk olarak görünmenizi tavsiye ederim.en azından hatalarınızdan dönmek için zamanınız olur.

    ve sonra 30 yaşına gelip,sanki hiç 20'li yaşlar psikolojisi yaşamamış bazı yazarlar gibi davranmazsınız.
  • olsun. genç adamlar. takılsınlar buralarda. belki hayatlarının derslerini alacakları yazarlara ve entry'lere denk gelecekler. belki hayatları değişecek. kaynasın çoluk çocuk. geleceğimiz onlar değil mi zaten? ama senin gibi andavallara denk gelmesinler hiç.

    dangalak herif!
  • sözlüğün yaş olarak en genç yazarlarından biriyim fakat bilgi birikim olarak birçok yazardan daha donanımlı olduğumu düşünüyorum. akıl yaşta değil başta diye bir söz vardır. sanırım bu duruma cuk oturuyor. insanlar yaşla gruplandırılmamalı bence.
  • 30'lu insanlara da buralarda yüklenildiği gördüm
    merak ettim yaş kaç!?
  • (bkz: dedi 40'lık abi)
    belki de sen yaşlandığın için diğer kullanıcılar sana genç geliyordur.
    *her yaştan insan barındırıyor sözlük.
  • bu tartışmalar hiç bitmeyecek sanırım. bugün bu var, dün de şu vardı.(bkz: 35 yaşından büyükler yazarlıktan çıkarılsın). yaş dediğin gelip geçer, mevzu yaşa takılıp ne söylemek istediğinden vazgeçip vazgeçmemek. bırakın herkes istediğini söylesin, o zaman zenginleşeceğiz. yok o kart yok bu çocuk diye diye bu hale gelmedik mi. bütün bu tartışmalar arasında kaybettiğimiz tek şey saygı sanırım.
  • 20'li yaşlarının başı dediğin dönemler zaten bir kişinin hayatı boyunca en fazla boş vaktinin olduğu zamandır sonrasında geçim derdi, iş arama, askerlik, evlilik gibi hayat şartlarına maruz kalınmaktadır. yani 25'inden 30'undan büyük insanların buralarda takılma zamanı azalmaktadır. yani günün her saati 20'li yaşların başındaki kişiler sözlükte çevrimiçi iken senin yaş grubundaki insanlar iş sonrası daha fazla çevrimiçi olmakta ve her başlığa entry girememektedir. (genelleme yapıyorum çünkü %80 durum bu %20'lik istisnalar olabilir. onlar istisnalardır.) gelelim tecrübeye bu hayatın kadderin sana yaşattıklarına bağlıdır. bir insanın otuz kırk yaşlarında hala aile bireyleri sağ olabilir ancak bir başkasının çok küçük yaşlarda aile bireylerini kaybetmiş ve olgunlaşmış olabilir.
    kaldı ki herkes dilediğini yazıp çizmekte özgür, düşüncelerini ifade etmekte de özgür. ayrıca düşünceler zaman içinde değişiklik gösterebilir. şu an doğru bir düşünce bir yıl sonra yaşanmışlıklarla sana yanlış gelebilir. bu kadar önyargılı ve dar görüşlü olma.
hesabın var mı? giriş yap