• pkklıları sınırdan davulla zurnayla geçiren de babamdı, özledik diye televizyonlardan yayın yapılmasına göz yuman, devlet televizyonunda terörist başının mektubunu okutan, adından önce sayın diyen, eli kanlı kardeşini konuşturan, açılım diye diye binlerce şehide göz yuman, türk ordusunda ne kadar atatürkçü milliyetçi vatan sever komutan varsa hepsini haksız yere iftiralarla oyunlarla balyoz ergenekon diye görevden alan, hapse atan, yerine fetöcüleri dolduran sonra da kandırıldık diye binbir güçlükle kendi adamlarını yerleştiren de babamdı. erdoğan da pkkyı bitiren kişi evet ... helal olsun be reis.
    edit: yazım hatası
  • bu yavşakların asıl zoruna giden imam hatip mezunu dirayetli çalışkan ve halk tarafından sevilen müslüman bir başkomutanın bunu yapması, yıllardır sabetay ailelerin tahakkümü ve atamasıyla her b.ku yaptırabilecekleri ve dolayısıyla halkı sömürebilecekleri bir tipoloji yok karşılarında, 15 temmuz gecesi bağdat caddesi ve nişantaşında g.tlerini yırtarcasına nato onaylı fetö ketö darbesini boşuna desteklemediler. biteceksiniz...
  • birisi yine ıslak rüya görmüş, uyan usta uyan geldik
  • şu anda yapılan şey dalak parçalanmasına pansuman yapmaktan başka bir şey değil. operasyon gerekli, ama öso’cularla değil.
  • hastir oradan dedirtmis söz öbegi. insallah bitirir tabi de daha dur bakalim görecegiz.
  • konuyla ilgili genelkurmay eski başkanı ilker başbuğ ile yapılan röportaj:

    --- spoiler ---

    uğur dündar'ın sorularını cevaplayan genelkurmay başkanı ilker başbuğ'un açıklamaları arasında en çarpıcı olanlarından birisi de 26 yıllık terörle mücadelede tsk'nın neler yaptığı konusuydu.

    pkk’yı 5 defa bitirdik: 1984’ten 2010’a kadar 26 yıl geçti. ‘40 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi’ dediniz, doğrudur. rakamları biz verdik. 30 bini etkisiz hale getirildi. 10 bin de yaralı, teslim olan var. toplam 40 bin. örgütün dağ kadrosu yıllara göre değişiyor, ortalama 6 bin diyoruz. şu anda 4 binler civarında. ortalama 6 bin dersek, 30 bini 6’ya bölerseniz, 5 bin çıkıyor. matematiksel olarak baktığımızda 26 yılda, güvenlik kuvvetleri 5 defa bu pkk terör örgütünü bitirmiş. bu bir tespittir
    --- spoiler ---

    yani komutanın demek istediği şey bu iş öldürmekle bitseydi biz 5 defa öldürdük. ama her seferinde 6 bin kişi yine oluştu.
    yani kaynağı kurutmadığınız sürece pkk bitmez. önce örgüte katılımları ve örgütün finans kaynaklarını kurutmak gerekiyor. şu anda bu ikisi de devam ettiği için pkk bitirildi gibi bir tez yanlıştır.
    olsun sen yine de yandaşlık ve yalakalığını yap, zararı olmaz.

    edit:düzeltme.
  • 2002 yılında zaten hali hazırda bitmiş olan pkk; bugün 80 bin teröriste, ağır silahlara ve en önemlisi 190 ülkenin 170'inin diplomatik desteğine ve beyni yıkanmış halklarının sempatisine sahip. sözde "moral high-ground" ellerinde.

    bunu 17 sene önce hayal bile edemezlerdi, minnettardırlar.
  • biri biter başkası başlar. bu çarklar terör örgütlerine muhtaç.
  • şu başlığın açılması ve altına siyasi ideolojilerini saydıran insanların var olması hakikaten çok enteresan ve incelemeye değer bir durumdur. pkk terör örgütünün ne olduğu, ne yaptığı tartışmaya açık değilken kimin bitirdiği, nasıl bitirdiği bitmesinden daha önemli değildir. pkk yı bitirmek kadar önemli olan ikinci konu yeni bir terör örgütünün dirilmesinin önünün kesilmesidir. biribirimize bunu yapmayalım en azından terör sözkonusu iken.
  • lan hala megri megri habur kapısı diyenler var olm sizin beyniniz hiç mi çalışmıyor. devletin aklını yürüttüğü operasyonu hala mı anlamadınız. bu kadar mı cahilsiniz.
hesabın var mı? giriş yap