• kalite yarıya düşmüş, fiyatlar iki katına çıkmış durumda. tatile cok pahalı ulkeden geliyorum. parayı harcarken dusunmem diyorum. herseye bir garip zam gelmis oluyor. et et degil, sütlü tatlıda süt azalmıs,şerbetli tatlı leş gibi olmus,sebze yemeginin yagı kokuyor, pidenin,lahmacunun hamuru berbat,üstü ayrı kotü.
    kıyafet bakıyorsun cok pahalı.istanbuldan suraya buraya gideyim diyorsun uçak pahalı.araba kiralıyorsun o pahalı.
    pahalı yerden gelince bile turkiye pahalı ve kalitesiz. ah memleket diye diye gelip,dur ya iyiki gitmisim diye geri donuyorsun.
  • ben kahvaltılık birkaç parça alınca en az 100 lira veriyorum. sen nasıl 50 lira veriyorsun ki sadece zeytin, peynir alıyorsun herhalde o bile 80 lira tutar. saçma bir entari.
    eskiler ekmek aslanın ağzında, midesinde, yok kuyruğunda filan derdi. şimdi ekmek aslandan çıkmış durumda. aslandan arda kalanlardan kurcalamak lazım ekmeği bulmak lazım.
  • alamıyoruz ki aq. bir bidon yağ 40 lira olmuş akşama kadar çalışıp bir bidon yağ alıp evinize gidebilirsiniz
  • günaydın kardeş, mağara soğuk muydu? dedirten başlık.
  • alışverişinizin içinde et varsa bir kaç parça ürünle direk 70-80 lira buluyor.
    eskiden fiyatlara bakmazdım artık fiyatlara bakıp almıyorum. çünkü ürüne baktığımda
    o kadar parayı bu ürüne veremem diyorum. ürün dediğimde çikolata, sevdiğim bir meyve yada et ürünü. vatandaştan bu kadar vergi alındı ve ne tarım kaldı ne hayvancılık. e az olan yada olmayan şeyde pahalıdır. lanet olsun böyle düzene. en çokta ülkeyi bu hale getirip tuzu kuru olanlara sinirleniyorum. umurlarında bile değiliz.
  • metro markette göt kadar alışveriş (1 kilo et, 3 tane bakliyat, birkaç deterjan ve ıvır zıvır) 550 lira tuttu amk. 100 lira mazot aldım. 50 de kafede börek yedik. 700 lira uçtu gitti ulan.
  • kısa vadede düzelmesi mültecilerin gitmesine, tarıma desteğin artmasıyla olabilir. kalanı uzun vadeli gelişme ve öngörmek zor. eskiden enflasyon olması, şu an enflasyon olmadığı anlamına gelmiyor.

    her ürün iki katı fazla alınmıyor. 2013'te küresel para bolluğu azalmaya başladı. yağlı yiyen kim bilmiyorum ama sığır gibi insanların yemeğini tartmaya kalkanlar yakında aç kalabilir. akp, kendine oy vermeyen kesimi sömürmenin de sonuna geldi.
  • bak bu iyi bir gelişme.
    yavaş da olsa gerçekleri görmeye başlıyoruz demektir.
    bu başlık da sözlükteki her yıl açılan kriz başlıklarına avm örneği verenlere gelsin.
    millet avm ye kışın ısınmak,yazın serinlemek için gitmeye başlamış amk.
  • bu ekonomiyi utanmadan savunmaya kalkmak için muhaliflere ağzınızın yayi gevşiyor diyen yazarın ağzını ibret-i alem için sikeceksin bak bakalim bir daha öyle yarak kürek konuşuyor mu dediğim başlık.
  • bana göre doğru önerme. ama bir taraftan da milletin altında bmw mercedes eksik olmuyor her gün her gece farklı mekanlarda paranın hımısına koyuyorlar.

    bir kesim fakirleşirken diğer bir kesim daha da zengin oldu özeti bu.
hesabın var mı? giriş yap