• medeniyet ve huzurun beşiği sakarya'da yunusların kurşunlanması olayı.

    söylenecek pek söz yok

    kaynak
  • ben genelleme yapmayı pek sevmem ama ''sakarya'' başka bir şey demeye gerek yok.
  • "sakarya" ile başlayan her kötü habere inanabilen sadece ben miyim?
  • aq bu sakarya hiç mi normal bir haberle anılmaz arkadaş?
  • genellemeyi hayatta sevmem fakat sakarya ve düzce hakkında hiç güzel şeyler düşünemiyorum.
  • vahşetin başkenti ve hayvan cehennemi sakarya'da meydana gelmiş vahşettir. kocaali ilçesinde sahilde kurşunlanmış, işkence edilmiş, kuyrukları ve yüzgeçleri kesilmiş 3 yunus bulundu. uçana, kaçana, yüzene işkence etmek bölge halkının genel karekteri sanırım. allah belanızı versin. lütfen tepkinizi valiliğe bildirin. kilitleyin telefonları. diğer vahşetler gibi bu olayı gözardı edemezler artık.
    kaynak
  • haber linki

    --- spoiler ---

    sakarya’da sahilinde kurşunlanmış ve yüzgeçleri ile kuyrukları kesilmiş halde üç yunus bulundu.

    kocaali ilçesi sahilinde önceki gün yürüyüşe çıkan bir kişi, karaya vurmuş bir yunus gördü. yunusun vücudunda çok sayıda kurşun isabet ettiğini fark etti. cep telefonu kamerasıyla karaya vuran yunusu kaydeden kişi iki yunusun daha aynı şekilde öldürüldüğünü belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi.

    --- spoiler ---

    olmayan vicdanınızı...
  • evet ,tahmin ettiğiniz gibi olay sakarya’da gerçekleşmiş.
    kıyıya vuran yunus balığı silahla vurulmuş.
    kaynak
  • kindar nesil olmanın gerekliliklerindendir.

    t: çok ama çok üzücü bir olay.

    edit: 31 mart 2019 - %65.

    edit 2: kurduğum ilişkiye karşı-örnek olarak izmir'de bir köpeğe yapılan işkence linkini paylaşmış bir yazar arkadaşımız. işkence yapılan ilçe olan bergama'nın 31 mart sonuçlarına baktım, şaşırtmadı.

    bire bir genellenemeyeceğinin tabii ki farkındayım ama ilişkisi olmadığını düşünmek de kafayı kuma gömmek, sorunu ve ülkede olan biteni görmezden gelmeye çalışmaktır. belli bir odağa düşünmeden ve sorgulamadan körü körüne bağlanan insanların yine daha çok kendilerinin hissettiği fakat yavaş yavaş alıştırılmaya çalışıldıkları psikolojik, ekonomik ve toplumsal çöküntüden paylarına düşeni almamaları imkansızdır. bu kadar net.
  • yine vahşet, yine sakarya. bu şehrin insanları birer iblis.

    edit: şehrin insanları bu vaşetlere göz yumdukları içi onlar da birer iblis idyorum. çok küçük bir keism var onlar zaten hayvan hakları için mücadele ediyorlar.

    edit: iblis dememden kafatascı olduğum beyan edilmiş. ben sakarya bölgesinden çok kedi köpüş tedavi ettirdim. kurşunlanan can sahiplendim. orada bir avuç hayvansever kitle var. ama çoğunluğu dönüp bakmıyor bile. bu gerçeği dile getirmem ırkcılıksa eh artık söylenecek söz yok. bana ırkcı diyenler. sakarya'da vahşete uğramış canlar için açtığım ilanlara bir baksın. evet yine diyorum. yapanda bunu görüp göz yumanda iblistir. nokta.
hesabın var mı? giriş yap