• dövmesini yaptirdigim, hayatın anlamını içeren laf. suna riayet etmeyenin iq net çift ya da tek hanelidir.
  • evlilik kadar gereksiz abartilan bi kavram yoktur.
    bizim toplumda sadece cocuk icin evlenilir baska mantikli aciklamasi yok toplum normlarini yikabilen bir es adayi bulunursa imzaya bile gerek kalmaz..

    evliligin getirdigi yukumluluklerin insanin icinden geliyor olmasi lazim zorla yapilan hicbirsey kalici degildir, firsati bulundugu an yikilmaya hazirdir. insanin dogasina aykiriligini tartismaya gerek dahi yoktur..

    kac kisi evlendikten sonra cuzdani goruyor veya fiili olarak beraber yasayan ciftten farki ne? toplum ve devlet iznini saymazsak yok cocuklarida hukuken tanirsa baba hicbir sorun ve fark kalmaz.

    bir hafta aynı evde birbirine tahammul edemeyecek insanlar pat diye bir omur gecirme sozlesmesi kuruyor. yillarca maske takip farkli biri gibi davranabilir insanlar o yuzden ayni evde yasanmali bir sure, baştan çıkılan yol yanlis zaten, her 3 senede bir nikah yenileme nikah ehliyeti falan gelsin bakalim suan kac cift devam edecek mutlu evliligine.

    iki uç kere sevisin bari evlenmeden yoksa nikahtan bir hafta sonra pismanlik geciriyorsunuz..esiniz olacak kisiyle uyum yakalamaniz lazim yoksa bir ömur eziyete donusur kimsenin birbirine bunu yapmaya hakki yok, bosanmanin halâ ayiplandigi kadina kalan hayatini zorlastirdigi erkege maddi kulfete soktugu şu toplumda ozellikle.

    #86855703
  • söyleyen kişi boşanıp da 2.kez evlenmiş biriyse, dalga geçmeyin. büyük ihtimal, hep öğretmenin 2. 3. anlatışında falan anca anlıyordu.
  • iş yerinden çok sevdiğim bir abim dün aksam iş yemeginde "dahabimavi'cim sen de en kısa zamanda evlenmelisin, senin bizden daha fazla mutlu olmaya hakkın yok" demişti. ne demek istedi acaba...
  • birine evlenme dersin yok abi ben seviyorum der gidip evlenir. bir sure sonra o da etrafindakilere evlenmeyin der onlar da dinlemez evlenirler. sanirim evlilik deneyimleyip pisman olunacak bir sey.

    rumuz abilerini dinlemeyip evlenip 2 ay sonra bosanma davasi acan abiniz
  • tanıdıklarınız medeni şekilde tatlı tatlı uyarıyormuş.
    evlilik güzel değil mi?
    (bu soruyu sorduğuma soracağıma pişman etti. az olan "evlenilebilir" düşüncem piç olmuştu.)

    gözler havada,ellerin teki yukarda bir şekilde:
    "o gün neden kıyameti koparmadın!"

    ağır sitem içeren cümleleri böyle başlamıştı.
    bir tür telepati idi.

    cevap alıp almadığını bilmiyorum.
    konuştuğumuz bir zaman sorar ve editlerim.

    edit: ekleme
  • doyumsuz bir kadına sahip erkeğin sözüdür. bazen tam tersi olup çevresine evliliği över ki aynı boku herkes yesin.

    (bkz: svihs)
  • kız kardeşim dahil herkese önerdiğim ama kimsenin dinlemediği finalde haklıymışsın diye geri dönüş yaptıkları tavsiye.
  • evlenın de gorun asafasofgsdkgds mını
  • ya sıçayım, özellikle erkekler bunu der durur ama karısı 3 günlüğüne evden başka bir yere gittiğinde de dört dönerler karım gelse geri diye. bu adamlar hem böyle der, hem de gelin bedavaya boşanacaksınız deseler biri bile karısından ayrılmaz. neden? başka kim çeker lan sizi? yemeğinizi yapar, arkanızı toplar, seksinizi verir? sanırsın adamlar bekar olsa evine harem kuracaklar, am üstünde göt sikecekler, her gün mükellef sofralar kurduracaklar da evlilik ellerini ayaklarını bağlıyor.
hesabın var mı? giriş yap