• kaynak
    linkte görüleceği üzere “dracarys” denilen ejderha gibi bağırmaktadır. bir de bunlar neden hep aynı ses tonu kızıl saç orta yaş kombinine sahipler o da ayrı bir konu.
  • böyle durumlarda ikinci bir araç daha olacak. iki tane görevli koşarak gelen kadını deli gömleğine sarıverip atacaklar içine. sokaklar hem köpeklerden hem delilerden temizlenecek. bir taşla iki kuş.
  • bu kızılın canını almaya kalksan bu kadar isyan etmezdi!
    klasik bir köpektapar işte.
  • bu tür olayların çözümü çok basit. ayrıntısı hakkinda şurada bahsettik. aynı mantık.
    (bkz: sokağa köpek maması dökmek yasaklansın kampanyası)

    götürülmesini istemiyorsan, sorumluluğunu alacaksın. o köpek birine zarar verince, zarar verdiği kişinin muhatabı sen olacaksın ve zararı tazmin edip gerekirse hapis yatacaksın..
  • yine çocuk öldürmeyi, köpek toplama ile eş gören birisi çıkmış yukarda.
    lafa bak, (bkz: #136670363)
    " çocuğunuz ölüme götürülürken eşiniz çığlık atar. "
    bunu çocuklari ölen, sakat kalan ailelere söylesene. emin ol aileleri hastane yollarında çok çığlık attı. o çocukların vebali sen ve senin gibi hastalıklı düşüncelere sahip insanlarda. sen beddua edeceğine, yediğin beddualarin hesabını düşün.

    topla arkadaşlarını, barınaklara her ay düzenli mama bağışı yap işte. neyin tatavasini yapıyorsun. son iki yılda turediniz zaten, baktınız bağış - mama yağlı kapı, hepiniz ınstagram'da twitter'da en hayvansever benim moduna girdiniz. iki yıl önce barınaklarda yavru köpekler yenirken hiçbiriniz bağış yapmıyordunuz.
  • aynısından bir tane tanıyorum. kesinlikle psiyatrik tedaviye ihtiyacı var,. köpek yoldan geçen 5 yaşlarında bir çocuğu bacağından ısırdı. belediye köpeği almaya gelince mahalleyi birbirine kattı. allah bunlarla sınamasın. benim yada yakınımın başına köpek yüzünden bir şey gelirse hiç düşünmeden o köpeği yok ederim. para ise para hapis ise hapis cezamı da çekerim. umudum dışı
  • bir zekâ indikatörü olarak hayvanseverlik...

    gerçek hayvanseverlik bu değil!
  • bence bu tip olaylarda köpeklerin sorumluluğu bu insanlara verilmeli. mesela köpek birine mi saldırdı, sorumlusu kimse cezasını o çeksin. madem o kadar seviyorsunuz alın evinize besleyin, şimdi ben aslan seviyorum diye sokakta aslan besleyemem.
  • uzun süredir sosyal medyada yemeyip içmeyip hayvan düşmanlığını kışkırtan ve bu yaşananların sorumlusu olan, bu masum hayvanların ve o kadın gibi hayvanseverlerin canının yanmasına yol açanlar... sonsuza dek kurtulamayacağınız bir damga yediğinizi müjdelemek isterim size... bir süre sonra hayatınızda etkilerini hissetmeye başlarsınız...
    bunu ben söylesem de söylemesem de hissedeceksiniz, ama söylemek de bizim insan olarak görevimiz, varlık nedenimiz...

    tanım: düşürüldüğü duruma üzüldüğüm merhametli kadındır...

    not: kudurmuş bazı hayvan düşmanı gerzeklerden (ben ağzımı bozmayayım diye "gerzek" diyorum, siz dilediğinizce anlayın o kelimeyi artık :) ) gelen mesajlar iyi bir temizlik yapma imkanı verdi bana... bir entry'yle 30 kuş... : ))
  • bunlar hiçbir şekilde samimi gelmiyor artık bana. özellikle son çıkan dolandırıcı hayvanseverlerden sonra. bu ablanın bu kadar tepki göstermesini ekmek kapısının kesileceğine verdiği tepki olarak görüyorum. dertleri hayvanların huzuru falan değil, mevcut sokak hayvanı popülasyonun devam etmesi ki yardım toplayıp daha güzel yemekler yiyip daha güzel evlerde otursunlar. göstermelik mama dağıtımı ve yuva yapımına odaklanılmış. sokak hayvanlarının çözümü sokak hayvanlarının sokaktan kurtarılması ile başlar. bunun için yapacağınız ilk şey kısırlaştırma, barınakta toplama ya da maalesef uyutmadır.
hesabın var mı? giriş yap