• rainbow45 records'un patronu guzel insan.
    daha dukkan sahibi olmadan gittigidiyorda rainbow45 nickiyle ortaligi toza dumana kattigi zamanlari bilirim. ınsan sevdigi isi yapmali yargisinin en guzel orneklerindendir kendisi.
    birkac gun once ferikoy antika pazarinda plak ticareti yapmaya calisan insanlari gorunce bu tip insanlarin ve dukkanlarin bu ulke icin ne buyuk sans oldugunu dusundum yine. gercekten de sirf insanlar albume, sarkiya veya sanatciya cok ilgi gosteriyor diye uc kurusluk mainstream plaklari turkiye'ye getirip 13 kurusa pazarlamaya calismak plakcilik degil sark kurnazligidir!ne bileyim mesela o che guevara kapakli siradan plaklari, milvanin o meshur sarki icinde var diye buyuk altin gibi gosterilmeye calisilan siradan toplama plaklarini, messenger of god soundtrack gibi surusune bereket plaklari, gary moore'un mainstream herhangi bir plagini yuzlerce liradan nadir diye pazarlamaya calisanlardan uzak durun. dogru plak kondisyon ve versiyon bilgilendirmelerine ve danisabileceginiz her sey icin guzel plak dukkanlariniza sahip cikin.
  • yesilhisar ilcesi yeni belediye baskanidir. yesilhisarin en sevilen, en guvenilen ailelerindendir. durustluguyle cok az secim calismasi yaparak, secimi kazanmistir.

    iyi seyler yapacagindan eminim.

    görsel

    edit: enteresan bir sekilde tum sandiklarin acilmasi sonrasinda yukardaki gorselin yayinlanmasindan 3 saat sonra secim salih hoca aleyhine degismistir. art niyetli dusunmek istemiyorum.

    görsel
hesabın var mı? giriş yap