• izmir'in merkezi olarak kabul edilebilecek konak meydanına 144 kilometre uzakta bulunan kiraz ilçesinin çiçeği burnunda belediye başkanı. henüz 30 yaşında izmir'in 3 bayan belediye başkanından biri.

    "oooo kiraz chp'den mhp'ye geçmiş." diye laf atmadan önce arka planına bakalım olayın. 30 yıl boyunca kiraz ilçesinde aktif siyasette bulunmuş ve 2009 civarlarında akp'nin ilçe başkanlığını yürütmüş olan durmuş özçınar, 2013 haziran ayında belediye başkanlığına adaylığını koyacağını açıklar. seçimlerde mhp ile anlaşır... ancak kalp hastasıdır, adaylıktan çekilmek zorunda kalır. aralıkta vefat etmeden önce vasiyeti kızının belediye başkanlığına adaylığını koymasıdır. şengül babasının vasiyetini yerine getirerek mhp'den adaylığını koyar. 30 mart 2014 yerel seçimleri'ni ise kazanır. hem de geçerli oyların %42,27'sini alarak en yakın rakibi akp'ye %13.13 fark atarak.

    kendisi için yapılan bir haber seçim sonrası;
    http://gundem.bugun.com.tr/…ne-geldi-haberi/1040566

    facebook'ta da vardı ancak şimdi grubu açamadım.
    olayın arka planı ve kiraz halkının gösterdiği vefa insanı duygulandırıyor. kendi adıma başarılar diliyorum.
  • seçilmek için mhp yi maşa olarak kullanan belediye başkanıdır. istediğini elde edince dönmüştür.
  • mhp'lilerin üzerinde ne kadar emeği varsa haram etmesi gereken belediye başkanı'dır.

    mhp'den ayrılmak istiyorsan en fazla bağımsız olursun. o partiden nefret edenlerden oy aldın, ne diye geçiyorsun o partiye.
  • akp'li olduğuna göre pek umursamaz ama ben yine de söyleyeyim, seçmenlerinden oy isteyip akp'ye geçmesi şerefsizliktir.
  • ınstagram’daki barınak meleği hesabından gördüm kendisini. birkaç kelam bırakmak istedim buraya. çünkü kendisi fotoğraflarını yoruma kapatıyor, insanları engelliyor vs. burdan okursunuz umarım.

    “siz varsanız biz de varız” gibi söylemler eylemleriniz ile uyuşmadığında çok sakil duruyor. madem böyle düşünüyorsunuz, bir sene önce söz verdiğiniz yolu neden yapmadınız? inşallah şu yerel seçimde gidersiniz de yerinize gerçekten halka hizmet edecek biri gelir.
  • internet sitelerindeki seçim sonuçları sayfalarında ismi sadece "saliha özçınar" olarak geçen akp'li izmir-kiraz belediye başkanı. acaba eşinden boşanmış mı, diye düşünmeye yol açmıştır.

    31 mart 2019 yerel seçimlerinde %47,33 oranında oy alan, önceki seçimin mhp'li başkanının, bu seçimde akp'den yeniden belediye başkanı seçilmesinde, chp'den aday gösterilmeyince dsp'ye geçen salim özkarakaş en büyük rolü oynadı. illa aday olmak için dsp'ye koşan salim özkarakaş %40,98 oranında oy alırken, chp-iyi parti ittifakının (millet ittifakı) adayı olan ve eski akp ilçe başkanıyken görevden alınınca soluğu iyi parti'de alan mehmet emin avşar da %8,97 oy aldı.

    dsp adına seçime giren eski chp'li salim özkarakaş ve akp'deki eski ilçe başkanıyken chp-iyi parti ortaklığıyla oluşturulan millet ittifakının adayı olarak iyi parti'den aday olan mehmet emin avşar'a ne kadar teşekkür etse azdır saliha özçınar (şengül).

    bu arada eski mhp'li, yeni akp'li saliha özçınar'ın (şengül), "gavur" izmir'de seçilen dört kadın adaydan biri olduğunu vurgulamakta fayda var. tabii ki diğer seçilen üç adayın chp'li olduğunu söylemeye gerek bile yok sanırım!..
  • istismara uğrayan çocuğun babasına "bu işi dallandırıp budaklandırmayalım" diyebilen akp'li belediye şeysi kadın...

    kaynak

    çocuk istismarını sümen altı etmeye çalışmak için azami şerefsiz olmak gerekiyor.
  • çocuk istismarı konusundaki tavrı insanlık dışı olan akp li kamu görevlisi.
  • serbest birakilan tacizcinin anasi akp ilçe kadın kolları'nda.

    mide bulandirici bir belediye baskani. yazik, daha ne kadar alcalabilir bir kadin?
  • o baskana birseyler yapsinlar da o bakalim dallandirip budaklandirmadan ne kadar devam edebiliyor dedirten mahluk.
hesabın var mı? giriş yap