• hakkında bu güne kadar bir şey yazılmamış, ilk madde bu olacak ama kendisi olağanüstü kalitesiyle sözlükte fenomen olan erzurumda yazılan efsanevi doktora tezinin jürisinde yer alan ve tezi kabul eden öğretim üyelerinden biridir. bunları ifşa etmekle bitmezler ama, tarihe de bir not düşmekte fayda var. bu arada kendisininweb sayfası burada
  • kendisine twitter'da "şu tezin altına imza atarken neler hissettiniz sayın hocam? böyle doktora derecesi dağıtıyorsanız birkaç tane de biz alsak ailece." yazdım ve sağ olsun kendisi hemen beni engellemiş ve twitter hesabını da korumalı hâle getirmiş.

    ne kadar da bir bilim insanının riayet etmesi gereken etik kurallara uygun bir davranış. öğrencileri çok şanslı(!) muhtemelen derste soru soranı da finale almıyordur bu üstat profesörümüz.

    neyse allah'tan 21. yüzyılda bilişim çağındayız ve bu arkadaşlar ilkel metotlarıyla insanların seslerini kesemiyor. sayın salim gökçen, kimsin, nesin bilmem ama öyle bir tezin altına jüri başkanı olarak imza atıp, twitter'dan insan engellemeyle olmuyor bu işler.

    bu memlekette millet maden ocaklarında günde 12 saat kazma sallayıp 1500 lira maaşla kıt kanaat geçinirken, nice yetenekli yeni mezun, pırıl pırıl genç sırf ankara'da dayısı yok diye sözlü mülakat sınavlarında heder edilirken, senin bir doktora tezi bile olmayan "fihristçi" çakma akademisyenin "yardımcı doçentliğe" kadar yükseliyorsa, kusura bakma da bırak insanlar senden hesap soruversin bir zahmet.

    bu arada ben bu entry'i yazarken, sayın hoca(!) twitter hesabını komple kapatmış. https://twitter.com/salimgokcen

    gerçekten çok akıllıca bir davranış, hepimiz her şeyi şıp diye unutuverdik.
  • prof'luğundan utan be hoca. kul hakkı yiyorsun. öteki dünyada yakana yapışacaklar hoca hocaaaa...

    tanım: eğitim seviyemizin yerlerde sürünmesine katkı yapan öğretim üyesi.
  • kendisini eleştirenlere ağız dolusu hakaretler saydırmış, onları klavye delikanlısı ve kripto yapılanmaların uşağı olmakla suçlamış sözde akademisyen.

    https://twitter.com/…etti/status/939819877363343360
hesabın var mı? giriş yap