• twitterda @unsalim kullanıcı adıyla ulaşabileceğiniz bir rehberlikçi. 3-4 yıldır takip ediyorum ben de özellikle sınav ve tercih döneminde gerçekten çok isabetli tespitler yapıyor. çıkardığı veriler ise sınav sonuçlarıyla hemen hemen uyumlu oluyor. televizyonlarda da öğrencilerin yüreklerine su serpen açıklamalar yaptığı oluyor.
  • salim unsal'dan 2016 osys sinavlari sonucunda olusan yerlestirme siralamalari tahmini:

    http://salimunsal.blogspot.com.tr/…ldu-ki.html#more
  • varolan olasıkıltır. salimi görüyoruz ve duyuyoruz, fakat bunu bize söyleyen matrix. ya salim 0 ve 1 lerden oluşan bir kod parçasından fazlası değilse ?

    değilse ne yaparsınız salim severler ?
  • olayı tam anlamadım ama donanımhabercilerin hedefine düşmüş olan kişi. ve seri bir şekilde başbakanlığa şikayet ediliyormuş. bu internet aleminde dusmemeniz gereken iki ortam var; 1-ekşi sözlük, 2-donanimhaber.

    ayrıntılı bilgi: https://tablet.donanimhaber.com/…riyoruz--128143693
  • gencecik çocukların hayalleriyle oynadığı iddia edilen şahıs.
  • ortalama bir sınava hazırlık öğrencisinden daha fazlasını bilmediğini düşündüğüm, barajı geçip bi yere sallanayım tayfasının gözünde rockstar olan fenomen hoca.
    sınav tercih döneminde donanımhaber gençlerine kahkahalar attıran tablolar yayınlar her yıl. çoğu tutmaz tabi. tutturamama sebebinin manipülasyon mu yoksa bilgisizlik mi olduğu konusunda derin tartışmalar mevcuttur. her ne kadar kendisi manipülasyon yaptığını iddia etse de aksi yönde görüş bildiren gençler de az değildir.
    yine donanımhaber'de fark edilen tüm ülkeyi tıp kazandım diye kandıran kızın sahte sonuç belgesini kendi bulmuş gibi paylaşan; muhteşem yeterlikte, sınava hazırlanan öğrenciler için olmazsa olmaz bir beyefendidir aynı zamanda.
  • rehberlik ekipler amiri mi? serdar kuzuloğlu’nun kayıp dölü mü acaba? hsmddhfndjdjdjdjdjfkfmfmfkdksjdkfjdkdkjddh. rezil işleri varmış geçmişte de.
  • bilen de bilmeyen de yazmış adamın hakkında be.

    türkiye'nin en güvenilir rehberlik hocasıdır emin olun.
    çok yararlı tablolar yapar, sınav öncesi pekçok okulun, dershanenin rehberlik hocası salim hoca'nın hazırladığı tabloları kullanır.

    ancak unutmayın;
    tercihlerinizin tüm sorumluluğu sizdedir gençler.
    anne babanızı dinleyin,
    güvenilir olduğunu düşündüğünüz hocalarınızı dinleyin,
    yazmayı düşündüğünüz bölümden mezun olanları dinleyin
    ve kararı kendiniz verin.

    sorumluluk sizdedir.
  • bölümlerin yaklaşık yks sıralamaları için hazırladığı tablolar kullanılan rehberlikçi.
    bazı hatalar olabileceğini kabul ediyor ve var da, ama şu anda çoğu akademisyen bu tabloları kullanarak yorum yapıyor ve hatta bazı bölüm başkanları ya da dekanlar da (referans göstererek ya da göstermeyerek) balkon konuşması yapıyor.

    yaptığı işi daha doğru yapacak bir yazılım ya da makro pekala kolaylıkla geliştirilebilir. aslında üç ayda yazılımcı oldum diyene ödev olarak ösym’nin tablo 4’ünü kullanarak taban sıralamayı çıkarma işini vereceksin, görsün bakalım, string karşılaştırma, benzerlik oranı bulma, arama, sıralama, stack&queue, asimptotik karmaşıklık vs. tüm algoritma mülakat sorularını uygulayacağı güzel bir iş olur. yatırım tavsiyesidir.

    bu arada bu rehberlikçilerin sadece sıralama üzerinden tercih yaptırmaları olayı yanlış. bir kişiyi tanımadan, bazı psikoteknik testleri vs. yapmadan onu yönlendirmek doğru değil. ülkedeki rehberlikçilerin %95’inin rehberlik yapmadığını ya da yapamadığını düşünüyorum. eğitim sisteminin en büyük sorunlarından birisi de bu.
hesabın var mı? giriş yap