• 2017 eurovision şarkı yarışması'nda portekiz'i temsil edecek olan solist.

    (bkz: amar pelos dois)
  • 2017 eurovision şarkı yarışması'nda 1. olmasını gönülden istediğim solist.
    kalbime dokunan tek şarkı kendisine aitti. ve bir de öğrendim ki:
    vücudunda hastalığı sebebiyle bir alet takılıymış. bu yüzden bol bir gömlek ve büyük bir ceket var üzerinde.
    artık hem şarkısı hem de hikayesi kalbime fena halde dokunuyor. portekiz ilk 10'u bırakın, finale bile zor çıkan bir ülke. ve eğer finale çıkamazsa hüngür hüngür ağlayacağım sanırım.
  • 2017 eurovision şarkı yarışmasında birinci olmasa bile ilk 5'i kesinlikle hakeden solist. ayrıca nakil bekleyen bir kalp hastası. haliyle yorulmaması gerek. bu yüzden provaları kardeşi yapmak zorunda kalıyor.
    "şuan kalp nakli için hâlâ bekliyorum. doktorlarım kendimi yormamam gerektiğini söyledi. bu nedenle yarı finalden bir gün önce kiev’e gidebileceğim ve sadece kostümlü provada sahnede olacağım. diğer provaları kız kardeşim luisa yapacak." demiş.

    ilginçtir (belki de değildir) eurovision'u hiç izlememiş. onunla ilgili olarak da "daha önce de söylemiştim, ben partileri pek sevmem. eurovision’u da takip etmiyordum, çünkü ailem de izlemiyordu. eurovision şarkıları hiç bana göre değil. ben olsam öyle şarkılar bestelemem. amor pelos dois eurovision için çok farklı. sadece duygusu olan insanların hissedebileceği bir şarkı. " yorumunda bulunmuş.

    keşke öyle demeyeydin salvador kardeş.

    e: imla.
  • oturup saatlerce dinlenecek türden bir sesi var. dün geceki performansından sonra eurovision bahislerinde de birinciliği zorlamaya başlamış. geçtiğimiz senenin birincisinin farklılığına bakarsak, çok da imkansız değil sanki.
  • 13 mayıs 2017 gecesi kiev'de eurovision 1. si olacak fevkalade singer
  • benim bu yılki eurovision 1.'im. ama onun dışında keşfetmekten büyük mutluluk ve onur duyduğum bir ses. sadeliği ve sesi ile gönüllerde taht kurdu. umarım bundan sonra da üretmeye ve hep söylemeye devam etsin...

    ayrıca ultra sempatik durmuyor mu sahnede?
  • eurovision 2017 birincisi.
  • hakederek birinci olmuş olan kadife sesli şarkıcı. ayrıca şarkısını yazıp besteleyen ablası luisa sobral'a da burdan teşekkürlerimizi iletelim ve bu seneki güzel şarkı için ikisini tebrik edelim
  • çılgınlar derecesinde enes batur denen gerizekalıya benzettiğim 62'ncisi düzenlenen eurovision şarkı yarışmasının antipatik birincisi.
  • o hareketlerinin nedeni yaşadığı ağır sağlık sorunlarıdır. uzun bir hayat biçilmemektedir kendisine. diyeceğim o ki; yazdıklarınıza dikkat edin ilerde entrylerinize bakıp vicdan azabı çekmeyin sonra
hesabın var mı? giriş yap