• yeni bir suser.
    (bkz: mortiferadan once davranmak)
    ayrica (bkz: salva mea)
  • beni öpmeye doyamayan suser.
    ayrıca öperken çıkarttığı mocok sesiyle yer gök ama özellikle kanal inler.
    öpmeye doyamadım şarkısının hayranı.
  • sorkent hastasi, lakers düsmani, iktisatci olmaya cabalarken placebo dinlemekten haz duyan, pyrrhos un kurbani olarak sözlüge bulasmis, galatasaray taraftari sözlük yazari.*
  • yillar once irc'ni masumiyetini korudugu donemlerde araci olmustu sanal ortam bizi bulusturmaya. bazi insanlar vardir, gordugunuzde bir daha kopamayacaginizi anlarsiniz, istanbul'dan vizesini ekip dogum gunume ankaraya geldigi gun* ilk gulumsemesinde anladim bu cam yarmasinin hayatimin her daim bir kosesinde yer edip olur olmaz zamanlarda evime misafir gelecegini, kedi*mi ilk gorüste kendine asik edecegini. tuhaf bir dostluk bizimkisi, sadece isimizin dustugunde aradigimiz, bazen keyfimizin kahyasindan bulu$tugumuz kimsenin kimseye belirli bir beklentisinin olusmadigi, her nerede nasil gorusulurse gorusulsun kalindigi yerden devam ettigi..

    her dostlukta, her iliski de cikar vardir. elestirel ve dostlugun anlamsizligina, hayatin sahtekarligina dair soylemler degil, varolan konseptin icerigini bir kuple disari vurmak adina.. vardir efendim bizim aramizda da bu edepsizlikler, misal, ayni ligde iki takim almak icin* istanbuldan ankaraya gelir bu namussuz, elektriksiz, susuz evde yasayip robinson cruose'u hayatta tatmak icin binilir otobuse gidilir gorulur, bazi yasanmisliklari sadece iki kisinin algilayabileceginden, paylasilabileceginden dolayi icinde buyutulup patlatilmamasi adina kendi cikari icin gidilir, gorulur, binilir otobuslere..

    velhasil binildi, gidildi , goruldu, yasanildi ve bir vize sinavini ekip gelmekle baslanilan gorusmeler, ulkeler arasi vize gibi absurd bir nedenden dolayi da kesilmek zorunda kalinildi. ama sorun degil, nasil olsa kalindigi yerden devam edilesinin guzelligi vardir denilir, yakilir bir sigara taghdam demesliginde.
  • ortak mekanları kulllandığımızı öğrendik önce.
    sonra bi kaç ortak nokta:)
    nette geçen bi kaç tane de ortak saat:)
    devamlı gülümsediğini düşündüğüm
    ortak bi saatte bi türlü okulda tanışmayı denk getiremediğim insan(güzel)
  • bacak bacak ustune attiginda kumas pantolonun altindan suzulen rahatsiz edici bacak goruntusu de olmasa elestirilecek bir yan bulamayacagim bugunlerin jolesiz kafasi.
  • en dönemeçli zamanlarından itibaren hayatımın yegane görgü tanığı, yalan söylememin mümkün olmadığı tek insan. bilen insan.
  • haremde sabahlamak zorunda oldugumuz geceye* gönüllü eslik eden kötügün dostu. kötü günlerin olusumuna bizzat katkida bulunmasi bir yana o günlerde de bizi asla yalniz birakmayan bir insandir. harem-üsküdar arasi turlarken sivil polislerin kimlik taramasina maruz kalirken gösterdigi cesaret takdire sayandir. kendisinden alinan bir kitabi valizden cikaran polis memuru ile diyalogu oldukca keyflidir, idealist olmak zor..

    (sene 2000, polis bir bize bir che'de sosyal bilinc adli kitaptaki che'nin resmine bakar)

    (polis)himm..(her bi boku bilip bilmemezlikten gelir)

    - (biz)???

    -(polis)hmmmm gencler, kim bu sakalli ?

    salvamea: valla ... cikaramadim.

    (polis): nasil yani kim bu adam ?

    (salvamea): bilmiyorum ki ben.

    (polis): bu kitap senin degil mi ?

    (salvamea): evet

    (polis): e peki bilmedigin bir adamin kitabini neden aldin ?

    (salvamea) : bende dedim kim bu adam, nedir necidir diye ogrenmek icin..

    (bir zaman sonra)

    -siz simdi dagda devrim filan mi yapcaksiniz.

    salvamea: hocam git isine yaa.. (el havaya kalkar) bu devirde ne devrimi, dagi ..

    -akilli olun soyle. nereye yolculuk

    -balikesire, ben degil bu borges ve arkadasi gidecek.

    -hadi atayim ben sizi hareme.

    -saolasin..
  • son günlerde **etrafta damat gibi gezen suser.
    diyorum "nazar değecek sanaaaa bi kuple okuyum üfleyim sana"
    gülüp geçiyor
    zaten hep gülüyor
    güzel de gülüyor
    *
hesabın var mı? giriş yap