• insani tarafimin uzuldugu ama stv'nin işe alım uckagitlarini dusununce pek umursamadigim durumdur.

    12yasindaki kiz kardesimin yorumu ise soyle olmustur:

    "belki milli egitime tiki vardir"

    sonuc: herkes "kendi" derdi ile oznellestirebilir bu durumu. umarim ssklidir kendisi.
  • tam bayılma anında var olan tüm gücüyle kendisini geriye doğru (cidden o ne amk öyle?) atan spikerin hareketidir. neyse geçmiş olsun.

    edit: ya şu sağlıkçı geçinen ilkokulunun kızılay kolları yine mi burada? pardon ama samanyolu haber'in spikerinin canlı yayında bayılmasına üzülmek zorunda mıyım? tanımıyorum etmiyorum, seveni değilim neden üzülecekmişim? oldu amk ona da biz üzülelim! toplumsal sorumluluktan zerre nasibini almamış, görev ahlakı bilmeyen, devletin bizzat organlarını yöneten insanlar; saçma sapan bayılsın, ona da üzülelim.

    not: bir boka yaradığı görülmemiş allah'lı dilekleriniz çok samimi görünüyor ama yalan yok. jargon sağlam yani.
  • sağlıkla ilgili olayların ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum ve bu bağlamda baktığımızda tıptan zerre çakmayan bir adam olarak gerçek olduğunu düşündüğümüzde spikerin çok ciddi bir sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum. ben hapşıracak falan sandım, öyle bir giriş vardı. dershane haberine ilgi çekme amaçlı olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.

    acil şifalar diliyorum.

    edit: spikerin bayılmasını reklam-oyun gibi gösteren yazarlara tepki gösterirken küfreden çelişkili yazarları ortaya dökmüştür bu olay aynı zamanda. insanlığından şüphe ediyorum ben öyle iki yüzlülerin işte. bu adamcağızın bayılmasına oyun diyenleri eleştirirken onlara küfretmek, ana bacı girmek en az bu olaya oyun demek kadar aşağılık bir harekettir.
  • ilgili haberin yayını sırasında bayılması ise üstüne kötü espriler yapılabilecek bir tesadüf/tevafuk durumu oluşturmuş. spikere geçmiş olsun demekten fazlasını bilmem.
  • vahiy gelmiş iskender evrenosoğlu tatlılığında bayılmıştır.
  • yeterince tedavi edilmemiş psikiyatrik bir sorunu yahut bir beyin anomalisi olabilir, uzman filan değilim hatta hiç anlamam ama doğrudan fiziksel temelli bir bayılma bu kadar ani ortaya çıkmaz diye düşündüm izlediğimde.
  • çok fena bir bayılma. geçmiş olsun.. bütün kanallarda genelde 3-4 kişi dönüşümlü haber sunuyor anladığım kadarıyla. insanları böyle köle gibi çalıştıranların suçu bu.
  • aşırı heyecan ve stres durumundan da olabilir sanki. ama çok kötü bayıldı, kontrolsüzce feci olmuş. bunun üzerinden hala dershane, milli eğitim diye espri yapanlara da lafım az insan olun lan. bu siyaset denilen yoz kurum yüzünden köpeklerden farkımız kalmamış, insan olmaya çalışın birazcık.

    edit: tansiyonu düşmüş, durumu iyiymiş.

    http://www.samanyoluhaber.com/…mu-hakkinda/1034826/
  • (bkz: swf olur ki bu)

    bana ilginç geldi, tam da civcivli politik bir haber okuyacakken olması manidar. bir komplo olabilir, telekineziyi es geçmeyelim, yiğit bulut bu konuda açıklama yapmalı.
hesabın var mı? giriş yap