• üst edit : hayırlı olsun maça 5 saat kala beinsport resmi olarak açıklandı. beinsports haber ve hd1 kanallarından şifresiz yayınlanacaktır.

    maçlarının başlamasına 3 gün kala türkiye’de ki yayıncı medya kuruluşu hala belli değildir.

    edit : beinsports aldı trt aldı diyenler nerenizden sallıyorsunuz? bir tane kaynak gösterebilir misiniz? hala belli değildir yayıncı.

    edit 2 : maç günü itibariyle beinsports iddiaları güçlendi

    --- spoiler ---

    odatv'de yer alan habere göre; gerçekleştirilen ihale sonucunda, şampiyonlar ligi yayın hakları ihalesini kazanan taraf, digiturk'ün sahibi beın media group oldu. avrupa ligi yayın hakları ihalesini ise saran group kazandı. anlaşma üç sezon boyunca geçerli olacak. 2021-22 sezonu için yeni bir ihale daha açılacak. tarafların resmi açıklamayı henüz yapmamış olmalarının altında, ödeme planı konusunda henüz nihai anlaşmanın sağlanamaması olduğu düşünülüyor.
    --- spoiler ---
  • bein sports’un hala yayın haklarını almadığı kanısındayım. alsalar 3 büyüklerin maç önü, maç sonrası yada maç arasında mutlaka bangır bangır reklamını yaparlardı. nur topu gibi bir yayıncı kuruluş krizimiz daha oldu, hayırlı olsun. salı günü ülker link içilir.
  • bu sene digiturk üyeligimi yenilerken yetkili oldugunu iddia eden bir kisi telefon görüsmesi sirasinda paketimin sampiyonlar ligi maclarini da kapsayacagini söylemisti. henüz resmi bir aciklama yok ama görüsmeler olumlu yönde ilerliyor demisti. bu görüsmeye istinaden büyük ihtimal bein sports olacaktir, bekleyip görelim.
  • fenerbahçe’nin şampiyonlar ligi ön eleme maçını bein sports yayınlamıştı hatta şampiyonlar ligini yayınlayacaklarının reklamını yapmışlardı.

    uefa onay süreci var mıdır yok mudur bilmiyorum.
  • henüz belli değil tabii en muhtemeli bein. inş o da üyelerine extra bi ücret çıkarmadan izlettirir
  • gerçekten şaka gibi bir durum. türk furbolu için utanılması gereken konunun en başında bu geliyor bence. milli takım maçı bile maç başlayınca belli oldu. gerçekten yazıklar olsun. beinsports alacak diye digiturkplay yenilememi hala yapmadım şampiyonlar ligini açıklasınlar sonra alırım diye. artık inada bindi açıklasalar bile almaya sıcak bakmıyorum. eminim 6 maç için fiyatı ikiye katlayacaklardır.
  • azerspace uydusu için şöyle resimli kurum var.

    ilgilenen arkadaşlar faydalanabilir .

    https://forum.donanimhaber.com/…nlatim--73944866-33
  • bizim gerçekten sikindirik olan ön eleme maçını kimse almayınca burada maklubeciler kendince taşşak geçiyordu. iyi de sorun maçın sikindirik olması değildi işte. adamlar cl maçı gelmiş çatmış izleyebilecek mi bilmiyor sonra biz ağlak tinerci oluyor. ağlak sensin tinerde g*tüne girsin yani.
  • acun kardeşimizin olaya el atma vakti gelmişş
  • trt götümüze giydiğimiz dona kadar vergi alır, beinsports iğrenç süper lig için asgari ücretin bilmem kaçta biri kadar para cukkalar. ama ne hikmetse elin kosava, malta, moldova gibi ülkelerinin aldığı yayın haklarını hala birisi alabilmiş değildir. aldığınız paralar haram zıkkım olsun!
hesabın var mı? giriş yap