• anne ve babası hastaneye gittği için babanneye emanet edilmiş.kapının önünde oynaması için çıkarmış babannesi. 10 dakıka içinde de kaybolmuş yavrucak.ve ne yazıkki üzerinden 48 saat geçmiş bile.umarım sağ sağlim bulunur

    edit:bugün müge anlı programda ayrıntıları açıkladı.
    ecrinin babası olarak bilinen kişi aslında ecrinin rahmetli babasının yeğeniymiş. yani baba, ölmeden önce ablasının oğlu ile karısının ilişkisini öğreniyor ve sonrasında muhtemelen üzüntüden kalp krizi geçirip vefat ediyor.
    babanne olarak görülen kişi ise aslında ecrinin halası.yani biraz karışık bir durum ve aile içinde problemlerin olduğu bunun faturasının da ecrine kesilmiş olması muhtemel. aile içerisinde birinin bu aileye kızgınlıktan dolayı kaçırmış olması ise en iyi ihtimal gibi.onun dışında çocugu en son gören amca (oda rahmetli babanın diğer yeğeni aslında)yani ecrinin kuzeni. ölmeden önce ecrinin babasına ilişkiyi ispiyonlayan ve şuanki babayla yanı kardeşiyle arası pekte iyi olmayan biri.. oda ısrarla ben çıktım gittim evden bir daha görmedim diyor..kötü şeyler düşünmek istemıyorum. inşallah sag sağlim bulunur artık.
  • sabah bu haberin bir kısmını müge anlida izledim. 1.5 yaşındaki bebek bir yaşına en fazla nereye gidebilir. yürümeyi bile tam beceremiyorlar . garip bir durum üçüncü güne de girilmiş. inşallah en kısa zamana güzel haber gelir
  • ramazanın yüzü suyu hürmetine rabbim yardım etsin inşallah.
  • bu gün 3. gün. 1.5 yaşında bir yavrucak ne yapar, nereye gider?

    lütfen korkulan olmasın allah'ım.
  • babaannesinin suçudur, kimse kusura bakmasın.

    1.5 yaşındaki bebeğin tek başına dakikada gidebileceği mesafe, toplasan on metredir. yani bu bebek gitmiş olamaz; ki gitmişse daha da kötü bir ihmal var demektir ortada; demek ki babaanne uzun bir süre çocuğa dönüp bakmadı bile.

    1.5 yaşındaki bir bebeği sokağa çıkardıysan, gözünü bir dakika boyunca dahi onun üzerinden ayıramazsın. çünkü o her türlü tehlikeye açıktır, hiçbir şey bilmeyen avare bir canlıdan bahsediyoruz. düşer, arabanın altına girer, yayaların ayaklarının altında kalır, çukura girer, otların arasında kaybolur; çocuk parkında dahi olsan öteki bebeler çarpıp ezebilir; netice itibariyle o bebeğin üstünden gözünüzü ayırma lüksünüz yoktur; bu kadar açık ve net söylüyorum! gözünüzü ayırdıysanız hatalısınız; yazık edersiniz evladınıza! köy yerinde, kapalı bahçede dahi elli tane tehlike var bu yaşta bir çocuk için; deli misiniz divane misiniz siz ya; bu nasıl bir güvendir ki çocuğu bağa bahçeye salıp çay kahve keyfine dalıyorsunuz? şaşıp kalıyorum yemin ederim!
  • sağsalim bulunması dileğiyle..
  • nolursa olsun çocuklarımızı 1 dakika bile yalnız bırakmamamız gerektiğini hatırlatan bir başka olay.

    dikkat çekmek istediğim ve şüphe duyduğum konu ise amcası çünkü aşırı soğukkanlı. umarım yanılırız. küçücük yavrucak allah sabır versin ailesine.
  • yakın akrabalarından ve komşularından başlanarak en kısa sürede tüm köy ahalisi sorgulanmalı. bu kadar küçük bir çocuğun uzak mesafelere kendi başına gidebilmesi imkansız. daha önceki kaybolma veya kaçırılma olaylarını ne yazık ki genelde yakın akraba veya komşuların yaptığı ortaya çıkmıştı.

    allah sağ salim ailesine kavuştursun inşallah. merakla hayırlı haberlerini bekliyorum.
  • el kadar bebeği yanlız bırakana mı kızalım yoksa başına allah esirgesin bişey yapana mı. adaletine tükürdüğüm dünyası.
  • (bkz: ecrin kurnaz)
hesabın var mı? giriş yap