• irlandalı boksör olayından 4 yıl sonra gelen efsane kavga. hiçbir silah kullanılmaması takdire şayan. memleket tümden kafayı yedi.

    16+ görüntüler içerir;

    https://youtu.be/ble1wwzhnci

    edit: dha linki uçurmuş.
  • artist bir şekilde araçla kadraja girip, tertemiz bir dayak yemenin videosudur.
    konu nedir bilemiyoruz tabi ama lacivertli arkadaş, bu girişe rağmen sakinliğini koruyup diyalog kurmaya çalışıyor. ancak ikiliden gelen saldırgan tutum sonrası, “adam nasıl sekiz edilir?” konusunu uygulamalı göstermiş. videonun bir bölümünde, ayakta kalan kurban sanki araçtan silah almaya çalışıyor. çift gördüğünden silahı kapı civarlarında arıyor gibi duruyor. tabi lacivertli arkadaş görüntü netlik kazanmadan müdahale ediyor. özetle; şiddet içeren olaylara karışmayın. hiç bir şey olmasa, elalemin maskarası olursunuz. derdinizi adalet(swh) sistemi(swh) üzerinden çözüme kavuşturmak en iyisi.
  • çeneye vurulan sağlam yumruğun önemini hatırlatmış olay.
  • güzel paketlenmiş
  • bir insan dayak yemeye ancak bu kadar karizmatik şekilde gelebilir. mavili dayı da bu karizmatik olay örgüsünü bozmayarak aynı kalitede müşteri memnuniyeti sağlamış. 2'den 1 oynayanlara güzel kazandırmıştır. hoşaf etti adamı.

    son olarak; haneye tecavüz edip ilk darbeyi vuran arkadaşa bir sözüm var. olm, gerilerek kafa mı atılır lan? sapanla daş mı atıyon? öyle olmaz koşarak atsaydın amigo orhan gibi.

    bak şöyle bak: (bkz: yaran fotoğraflar/#78318665)

    edit: çok güldük başımıza bir şey geldi resmen kaza yaptım lan. ahahaha ama komik ne yapayım. kaza ölümcül olabilirdi baya tırın altına girerken bilinçli şekilde bolca kayarak arabayı toparladım. drift esnasında bariyerin tozunu biraz almışım, minik bir maddi hasar var sadece. hahaha o değil de öyle kafa mı atılır olm göstere göstere.. öhhöm.. tamam sustum. hişş.
  • bu tur videolarda genelde baskin basanin olur. ama lacili abi videonun basinda halinden tavrindan dolayi kendisinden beklenmeyecek sekilde baskin cikmis.

    konuyu bilmedigim icin hakli haksiz yargisi yapacak halim yok. ama sagi solu devirerek birinin isyerine gelen 2 kisi var, ilk darbe de baskina gelenlerden. hal boyle olunca lacili abinin eline saglik diyorum.
  • muhtemelen silahlı suikaste gidecektir boksör dayımız
  • herif vurduğunu indirdi ya la
  • lacivertli abinin içerde patates olan beyazlıya olan muamelesi dinlenip dinlenip dövmek olayına farklı bir yorum getirdi.
hesabın var mı? giriş yap