• 26 temmuz 2015 tarihinde istanbul boğazında yapılacak olan yarıştır.reklam filmi için buyurun
  • avrasya maratonu'nun adının "vodafone maratonu" olmasından sonra isminin büyük bir şirkete satılmış olmasının beni müthiş üzdüğü etkinliktir. günlük hayatta konuşurken bile şirket reklamı yapıyoruz artık. gözünüz doysun... konuştuğumuz dili, ifadelerimizi, etkinliklerimizi, yaşantımızı birer bilboard gibi kullanan, pazarlayan bu sisteme yazıklar olsun. google d-503 apartmanından çıkıp, samsung 5001 kongre merkezine gideceğimiz günler yakın mı acaba?

    bu üzüntüyü bir kenara bırakırsak, türünün tek örneği olabilecek bir yarıştır. zamanında bir kere katılmıştım, harika bir tecrübe sevgili sözlük...
  • bu yıl ki organizasyonu 24 temmuz yani yarın saat 10:00 da kanlıca'dan başlayacak etkinlik. internet üzerinden kayıtları bitmiş. kayıtsız gitsek sen yüzemezsin demezler heralde diye düşünüyorum.

    edit: bilen varsa yeşillendirsin boşuna gitmeyeyim şişliden kanlıca'ya

    edit2: herkes mesaj atmış saçmalama lan öyle şey mi olur diye hahaha ben ne bileyim olm böyle iki kulaç atıp geri dönen teyzelerin amcaların falan olduğu dandik bi konu sandım. 100 lira katılım ücreti ne lan oha! ayrıca seçmeleri varmış girip önce onu geçiyorsun falan. büyük prodüksiyon. bense güneşten solmuş quiksilver deniz şortumun ve camı depozitolu kola şişeleri kadar net deniz gözlüğümün beni dereceye taşıyacağından son derece emindim. sağlık olsun.. http://bogazici.olimpiyatkomitesi.org.tr/detay/12
  • yahu yarışın bittiği kuruçeşme'nin oraları bi ağ ile ya da ne bileyim bi file ile falan şöyle güzelce temizleseydiniz be kardeşim. adam 50 km kulaç atmış mısır koçanının içinden platforma çıkıyor.
  • ömer tara yarışı birincilikle tamamlamış. tebrikler. ayrıca tüm katılımcılara tebrikler kolay mı yahu boğaz'da yüzmek.
  • 2016'ya dair hayallerimden biriydi, her sene olduğu gibi bu sene de olmadı tabi. olmadı, olmuyor, muhtemelen de hiç olmayacak; çünkü disiplinsiz, tembel bir şişkoyum*
  • şu şurada dursun, seneye katılmak için uğraşacağım kondisyon için zaman ayıracağım.
    hadi inşallah
  • hayırlısıyla yüzdük bitirdik efendim :) ayrıntılı yorum daha sonra gelecek :)
  • wowsa (dünya açık su yüzme birliği) değerlendirmelerine göre samsung boğaziçi kıtalararası yüzme yarışı dünya çapında 1000’den fazla yarış arasında 1. sırada yer almaktadır. 30. samsung boğaziçi kıtalararası yüzme yarışı 22 temmuz 2018’de yapılacaktır.
  • yarışmak için değil sadece boğazda yüzmek olsun diye katılmayı düşündüğüm yarışma.

    ben bunu köprü koşuları gibi sanıyordum, herkes zevkine yüzüyor eğleniyor falan diye düşünüyordum fakat daha ciddi bir şeye benziyor, seçmelerdir doktor kontrolüdür bilmem nedir. bu kadar uzun uğraşacaksam katılmam herhalde.
hesabın var mı? giriş yap