• samsung'un ağustos ayında türkiye'ye gelen iphone muadili telefonudur.
  • ya her tuşsuz telefon nie iphone ile karşılaştırılır ki, alet daha küçük şirin, daha bi bayan telefonu, hatta orjinal kapak şeklindeki deri kılıfı ile piyada ki en avantgard aletlerden biri oluyor, öyle kendi çapında bir telefon.

    samsungun her rakibe karşı 32 tane ürünle karşılık vermesinin bir sonucu sadece.

    alette wifi yok lan, sen bana iphone dion.

    çekil kafana düşüyor iphone!
  • 5 megapixel kamerası haricinde hiç bir albenisi olmayan, şu anda 500-600tl arası fiyatla satılan piyasadaki uygun fiyatlı dokunmatik telefonlardan birisi.
  • her firmanın iphone'a cevaben ürettiği dokunmatik telefon trendine samsung'un verdiği ilk cevaptır. acele ile çıkarıldığından wifi özelliğinin olmaması zaten çok doğaldır. nitekim wifi eklenmiş versiyonu, bu telefondan 2-3 ay sonra piyasaya sürülmüştür.

    5 megapixel kamerasının çektiği fotoğraf vga kameranın çektiği fotoğrafa eşdeğer olan, kamerasının kalitesini megapixel ile ölçmemeniz gereken telefondur ayrıca..

    dokunmatik ekranı malesef çok başarısızdır ve tek albenisi zarif dizaynıdır. (bkz: bayan telefonu)
  • dünya'nın en kötü dokunmatik ekranına sahip cep telefonu.
  • ilk başka kullanmakt zorlandığım ama sonradan rahatlıkla kullandığım telefondur. ona göre program bulamamak dezavantajı. internette gezmesi çok eğlenceli
  • 2010 civarında ülkeye kaçak yollardan bol bol sokulmuş, o yıllarda 200 lira'dan satılmış telefon. 200mb dahili hafıza, 16 gigabyte'a kadar kart desteği, kapasitif dokunmatik ekran ve otomatik odaklanma, otomatik imaj stabilizasyonu, gülücük yakalama gibi defşetli kamera özellikleri barındırmasına rağmen yaklaşık 225 mips işlem gücüne sahip işlemci, fi tarihinden kalma yassı kulaklık+şarj girişi ve samsung'un başarısız tizen, java arası işletim sistemi bu telefonu ölü doğurmuştur.

    telefon sabit uygulama ekranı haricinde ev ekranında widget desteği de sağlıyordu fakat menü geçişlerinde bile inim inim inleyen işlemci ekranda widget'lar varken ağbi yeter yüklenme bana diye ağlamaktaydı.

    bilinenin aksine ekran dokunmatiği * gayet başarılı fakat işlemci ve dokunmatik kontrolcüsü dandiktir. yani siz listeyi aşağı kaydırdığınızda alet bunu gayet güzel anlasa da işlemci işi bok eder.

    5 megapixellik kamerayı ise qualcomm msm6280 çipinde bulunan camera processing kısmı işin içine çekirdeği sokmadan kotarır. bu sebeple kamerası görece başarılıdır.
hesabın var mı? giriş yap