• samsung c serisinin özellik olarak c5'in dahi (c serisinin en düşük olanı c5 olduğundan, referans alıyorum) gerisinde bazı özellikleri (işlemci mediatek, nfc yok, ram 3gb, hızlı şarj yok) olmasına rağmen; çift kamera-ön kamera flaşı -5.5" ekranı ve uygun fiyatıyla akıl çelebilecek bir model.
    pa
  • gaza gelip migros veya benzeri aracı firmalardan ritzy garantisiyle alınması epey riskli olan telefonlardan biridir. geçen hafta yakın bir arkadaşımın başına geldi. telefon dışarıdan son derece düzgün çalışıyor gibiydi lakin arama yapıldığı veya çağrı geldiği zaman zaman ekranda hiçbir öge değişmiyor, işlemler tamamen arkaplanda gerçekleşiyordu. daha sonra telefonun kendisine ait olan bazı uygulamaların da çalışmadığını fark edip telefonu iade etmek istedi. tabi bunları satın aldığımız yer ve zamanda fark edemediğimiz için de ürünü iade edemedik. şimdi kendisi çaresizce teknik servisin dönüş yapmasını bekliyor.

    (bkz: cep telefonu alırken dikkat edilecek hususlar)

    servis sonrası editi: telefona daha düzgün bir yazılım yükleyip sorunları çözmüşler.
  • 2018 şubat'ından beri kullandığım telefon.

    tasarım olarak 'çerçevesiz' 'çentikli' telefonlara göre eskimiş görünümü olsa da 5.5" ekranının amoled olması özellikle renk kontrastları konusunda oldukça avantajlı.
    16:9 en boy oranı ile modern telefonların 18:9, 21:9 gibi oranlarına kıyasla tek elde tutmak biraz zor oluyor.
    always on, face unlock gibi 'gimmick'lerinin yanı sıra bildirim ışığı olması memnun edici.
    mediatek işlemci ilk başlarda gözümü korkutsa da oyun, günlük kullanım ve batarya performansında bir sorun çıkarmadı.
hesabın var mı? giriş yap