• bu sefer oldu gibi. son 1 aydir testlerini yaptigim ve kullandigim en guzel telefon diyebilirim. note serisi her zaman en favorim olmustur. bu arada note 5'i de 1 aydir kullaniyorum fakat bu cihaz bambaska olmus. renkleri de harika olucak. hatta metalik renkler bu cihazda note 5'dekine oranla daha iyi duruyor. simdilik tek eksigi elde biraz zor duruyor, biraz kaygan uzerindeki materyalden oturu. az kaldi agustos'da gorusmek uzere :)
  • samsung tarafından ilk defa plus lafının kullanıldığını sananların üstüne ahkam kestiği cihaz. ülkemize gelmemiş olabilir de ilk galaxy s in bile plus modeli vardı. sene 2011.

    samsung taklitçidir eyvallah da en azından apple gibi yıllarca ideal ekran 3.5 sonra da iki sene boyunca yok yok 4 inç diye milyonları keriz yerine koymamıştır. son versiyonlarında 16gb dan 64gb a atlaması bile apple ın mentalitesini ortaya koyar. veya nfc nin iphone 5/5s e konmaması. apple ın stratejisi özetlemek gerekirse gerekenleri nesil nesil geç verip fazladan 200-300 milyon telefon satışı yapmaktır. kancıklık ancak bu kadar allı pullu yürütülebilir.

    benim bu kadar gözü kapalı fanlarım olsa sloganını "you are our bitch" yaparım firmanın. ay çok orjinal diye beğeneni çıkar kesin.
  • plus kelimesini konuşurken 30 sene önceki bilgisayar modelleri üstünden değerlendirmemekte fayda var. macintosh plus bizzat kullanmışlığım da vardır bu arada ufaklığımda. az dark castle oynamadım o boktan alette. konumuza dönersek samsungun her yaptığının taklit olarak lanse edilmesi komik geliyor bana. zamanında sağlam taklit ettiler eyvallah da plus kelimesine takılmak olayı biraz zorlamak oluyor. şimdi sony xperia modellerinde ekran küçültünce compact diyor. bir tane texas instruments fanı çıkıp vay efendim o ismi bizim firma kullandıydı diyor mu. demiyor. deseler dalga geçilir, sen ne diyon lan değişik denir. bu kadar jenerik bir kelimeye takılmanın mantığı yok çünkü. modelin gereksizliğini tartışırız o apayrı bir konu.

    gene plus mevzusuna dönelim. malum bu koreli kardeşlerimizin en büyük stratejilerinden biri piyasayı modele boğmaktır. adamların normal telefonları üst segmentte bakılırsa başa galaxy gelmek üzere s ve note ismini alıyor. ekranı büyütünce plus deniyor. eski donanımı kaktırıp (işlemci, gpu felan) gene ekranı büyütünce mega oluyor. note olması için ise o götten o kalem çıkacak. başka yolu yok. daha işin bir de su geçirmeyen, düşür düşür kıramadığın modeli var active diye ki s6 versiyonu fazla başarılı meretin. inceleyiniz.

    keşke biraz da htc yi taklit etse samsung bu arada. yazılımı daha da basitleştirse yağ gibi aksa. öne hoparlör koysa. incelikte apple ile yarışacam diye pili güdük bırakmasa. 2mm daha kalın olup 3500 mah pil koysa. benim de gıcık olduğum yönler var yok değil de model arkasına plus kelimesinin konması mı. geçiniz.
  • yarın apple iphone 8 pipi diye telefon çıkarsa nasıl bi isim kullanacağı belli olan bir firmanın yeni ürünü.
  • insanların ismini iphone 6 + dan çaldıklarını iddia ettikleri telefon. daha ortada iphone yokken nerdeyse, samsung'un galaxy serisinin ilk telefonu olan samsung galaxy s modelinin bir üst versiyonu olan samsung galaxy s+ piyasaya çıkmıştı.

    ahanda bu da sözlük başlığı

    (bkz: samsung galaxy s plus)

    taklit falan değildir o yüzden
  • bu telefon piyasaya ilk sürüldüğünde oradaydım ve bu telefon firmasının teşhir ve reklamla karışık gövde gösterileri sırasında ben de oradaydım.(bkz: yazarların ben de oradaydım dediği şeyler)
    japon bir arkadaşımın tepkisini sanırım hiç bir zaman unutamayacağım.
    ''apple bu savaşı kaybetti''
  • harika tasarim harika ekran harika bir renk ile gel beni al diyen bir yapiya sahip samsungun uzun zamandir begendigim ilk telefonu olmustur. note 2 den direk iphone 6 plus'a gecmeyi dusunuyordum ama s6 edge plus simdiden aklimi celdi.
  • note serisinin son 2 ürününüyle ciddi derece toparlayan samsung'un edge olayını zorlamakta ısrarcı olduğu yeni nesil telefonu. şu edge olayının hiçbir hikmeti yok ama beğeneni de çok, öyle ki yapıyor adamlar.
hesabın var mı? giriş yap