• ıphone 7 den kurtulma sebebidir.
    velev ki samsung amerika olsa türkiye de iphone şeklinde önerme verilebilir hatta eski nokia 3310 gibi sadece sağlamlığı savunulabilir.
    s8 in sadece kalemi eksik ki edge ekran bunu tamamlıyor. artirilabilir hafıza, tam ekran haline getirme ve bölünmüş ekran özellikleriyle samsung (bilhassa s8) iphone a göre çağ atlamış durumdadır.
  • asagidaki menu ayarlarini yaptiktan sonra uygulamalar arasi gecisler rokete döndü tavsiye ederim.
    settings>about phone>software information
    build number a 5 kere ust uste tıklıyoruz developer mode açılıyor.
    sonra settings e geri gel. en aşağı in developer options göreceksin en altta oraya gir.
    window animation scale, transition animation scale,animator duration scale 1x kalsij
    digerlerinin degerlerini 1.5dan off'a getirin.
  • samsung s8 kullanıcıları için (bkz: android pie) hazır hale gelmiş an itibariyle indiriyorum.
  • ailecek memnunuz çocuğun elinden alamıyoruz
  • 2 senelik kullanimdan sonra "screen burn in" denilen ekranda ne olursa olsun arkada static image kalmasi probleminden muzdarip oldugum telefon. cok kullandiginiz uygulamalarin sekilleri veya bazi yazilar arka planda surekli kaliyor ve ekrani degistirmekten baska careniz yok.
  • samsung note 4'ten geçmiş olduğum telefonum. neredeyse 3 yıldır kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki performansı hala piyasada yeni olarak satılan bir çok telefonun üzerinde.

    benim gibi uzun süre kullananlara bir kere fabrika ayarlarına döndürmelerini şiddetle tavsiye ediyorum. cihazın çok rahatladığını göreceksiniz. google hesabınız ile yedeklerinizi, programlarınızı, kontaklarınızı (eğer senkronize ettiyseniz) eksiksiz alabiliyorsunuz ve maksimum 45 dakikada cihazınız ilk günkü hızına kavuşuyor.
  • allah belasını versin bu telefonun dış tasarımını yapanın. azıcık düşme ile ekranın anası ağlıyor. kaç kere yaptırıcam kaç kere para vericem telefona. bi de kavisli ekran nedeniyle çok pahalı ve sadece orijinal yapılıyor. parası da ona göre tabi. ha kavisli ekranın bir artısı var mı. asla yok. hatta eksisi var. kullanışlı olmaktan çıkarıyor telefonu. hediye olarak almasaydım, hayatta kullanacağım bir telefon değil. samsung konjonktürel ürünlerin markası. ömrümüzü kazandıklarımızı samsung a harcayalım istiyor.
  • şubat 2018'den beri tam 5 yıl 2 aydır kullandığım canım telefonum. kaç defa düşürdüğümü 5 yıl boyunca tahmin bile edemezsiniz. dış tasarımı oldukça güzel edge ekran. ekran çözünürlüğü muhteşem. ön kamera çok kötü fakat arka kamera beni bugüne kadar gayet de idare etti. oldukça dayanıklı ve hızlı bir telefon. mikrofon ve ses sistemlerinde başlayan sorunlar ve benim artık bir iphone almam şart mottosuyla `:https://youtu.be/iq1xadoh9ky`değiştirme kararı almış bulunuyorum. entry girmesem olmazdı. 5 yıl boyunca ben bu aleti her gün kullandım ve aramızda bağ oluştu. güle güle canım telefonum. seni hep hatırlayacağım.
hesabın var mı? giriş yap