• sonra iphone çok rörörö..

    rezalet puanım 9/10.
    o da kısmen çözüm üreten başarı elektronik hatırına.
  • bence the rezalet hayatımda duyduğum en saçma bahane bir ileri noktası çok dokunmuşsunuz olur herhalde
  • o oyunun o saatte markette ne işi varmış? onu soran yok. *
  • samsung servisi yüzünden xiaomi mi6 aldım sağ olsunlar var olsunlar, insana başka servis ve garantisi var diye telefon almamayı öğreten servisimsi oluşumdur.
  • destek bilişim denen haydut çetesi işin içine girince malesef bu durum yaşanıyor. benzer şekilde garantiye giden telefonun pilini değiştirip, ağzını burnunu kırıp gondermislikleri var. samsungun bu çomar sürüsü ile iş ortaklığını sürdürmesi zaten başlı başına fiyasko. rezalete de puanım 10. 100 milyon indirilen oyunu her telefon da çalışıyor seninkini bozuyorsa kutunun üzerinde büyük büyük yaz.

    next next dediğimiz ekrana istediğini yazabilirsin. garanti denen meret belli standartları sağlamak durumunda. oyun oynarken ekranınızda yanık oluşabilir skimizde olmaz diye bir maddeyi bize nextletmiş olmaları, bu durumdan muaf olmalarını sağlamaz. thh sorunu destek bilişimin içinde katlayacaktır zaten.
  • sırf muhalefet olmak için muhalefet olan insanların başına gelmesini dilediğim olaydır.artist sanki o next next dediği şeyleri okuyor teker teker.hadi okudu diyelim bunları 30 saniye içinde unutmuyor sanki.işiniz gücünüz hava civa .bu nicki aklımda tutucam ama ilerde bir mağduriyet başlığa açar diye.görelim bakalım onun mağduriyeti kendisine göre ne kadar haklı?
  • bilal'e anlatır gibi anlatmak lazım bazen.

    samsung note 4 bir android telefondur. bu telefona uygulamalarınızı apk bularak yükleyebildiğiniz gibi google play aracılığı ile de yükleyebilirsiniz. samsung'un bu telefonda kullandığı işletim sistemi itibari ile yasal olarak uygulamaya yükleyebileceği yerlerden biri google play'dir. kullanıcıların google play'deki uygulamaların telefona uygunluğunu sorgulayabilecek bir sorumluluğu yoktur. yükle butonu açık ise yüklenebilir. google play'deki bu sorun ile ilgili google'a başvuru yapacak kişiler ise samsung firması yetkilileridir. dolayısı ile android kullanan bir telefonu satıyorsanız onun resmi uygulama indirme uygulamalasınında size çıkarabileceği sorunları göze almak zorundasınız. eğer ki telefon google play'deki uygulamalardan dolayı sorun çıkıyorsa bu sorunla ilgili samsung'un bir yaptırım yapması gerekmektedir. samsung'un yaptığı tam olarak kullanıcıyı çözümsüzlüğe itmektedir. 10/10 bir rezalettir , skandaldır.

    eğer ki android işletim sistemli bir telefon üretip ben google play işine karışmam diyorsanız kendi sisteminizi kurmak zorundasınız. eskiden galaxy apps uygulaması üzerinden bir şey indirmek istediğinizde sizi google play'e yönlendirirdi fakat şu anda kendi uygulaması üzerinden direk indirme şansı tanıyor size. kendi uygulamasını etkin bir şekilde kullandırmak istemekten başka bir amaçları olduğunu düşünmüyorum. bu da asla ama asla etik bir iş değildir. o zaman git kendi işletim sistemini de kur.

    10/10.

    edit : amoled yanığına sebep olan oyun galaxy apps uygulamasında bulunmuyor. bu da benim düşüncelerimi destekleyen bir durumdur.

    edit : aşağıda inanılmaz tartışmalar dönmüş. galaxy apps uygulamasını bütün uygulama firmaları tarafından kullandırma zorunluluğu getirmeye çalışmaktan başka bir şey değildir bu yapılan. samsung'un bu tavrını savunmak android mantığına aykırıdır. madem galaxy apps'i var , google play'in telefonlarında çalışmasına izin vermeseymiş. bakalım o zaman öyle milyon milyon telefonlar satabiliyor mu ?
  • skor 3/10
    artık kalmadı o eski rezalet başlıkları
    yani başlıklar bende o umduğum öfkeyi uyandırmıyor.
  • samsung telefonlarında saf android ara yüzü kullanmaz yani telefonlarında kendi android yüzlerine geliştirilen yazılımı kullanır .(touchwiz).internetten’dan herhangi yasak bir apk yada yazılımı kırılmadıysa telefonu satın alırken sana taahhüt ettiği gibi dilediğin gibi resmî mağazasından uygulamaları kullanma hakkın vardır.

    rezalet gibi rezalet geçmiş olsun 10/10
  • samsung genel merkezi bunu akıl edebilse geçen sene patlayan telefonlar için para iadesi yapmak yerine siz bizim sattığımızın dışında elektrik kullanmışsınız der, olayı ucuza kaparlardı.
hesabın var mı? giriş yap