• leeds united'ta sağ bek mevkiinde oynayan futbolcu. muhtemelen bir kaç sene içinde bu başlığa bir sürü entry girilmesine neden olacak bir potansiyele sahiptir.
  • keşke galatasaray'a transfer olsa dediğim genç yetenek. ancak leeds bize topçu vermez. hele ki alt yapısından çıkan süper yetenekse imkansızdır.
  • 3 yıldır gözüm üzerindeydi bu gencin. geçen seneye kadar sağ bek oynuyordu leeds united'da. ofansif özelliklerinin iyi olması sebebiyle sağ açık olarak da oynamaya başladı sonra. yine de 19 yaşındayken sağ bek olarak gösterdiği ofansif performansı sağ açıkta gösteremedi.

    geçtiğimiz günlerde 4.8 milyon euro bedelle west ham united almış. sağ bek olarak iyi bir performans gösterir bu takımda.
  • 2015/16 sezonu devre arasında leeds united'dan, 4,7m € karşılığında premier lig takımı west ham united'a geçen 1993 (22) doğumlu genco sağ bek.

    2012/2013 yılında şampiyonşip ligi takımı leeds united'ın altyapısından çıkıp, a takımda forma giydiği 3,5 yıl boyunca (genellikle ilk 11 oyuncusu) olarak ciddi miktarda maç tecrübesi kazandı.

    west ham united teknik direktörü slaven bilic, 2015/16 devre arasında transfer gerçekleştiğinde ondan büyük beklenti içindeydi. kiralık carl jenkinson'un sakatlığı yüzünden sezonu kapatmış, stoperlikten kadro yoksunluğu yüzünden sağ bekliğe evrilen james tomkins ise yeni pozisyonuna bir türlü adapte olamadı.

    yani sulukule'li* byram'ın, genç yaşına rağmen premier lig'de oynayabilmesi için oldukça müsait bir ortam vardı. lakin kendisine verilen 2'si yedekten, 2'si as olmak üzere, toplam 4 maçlık şansı hiç te iyi değerlendiremedi. sonra da tüm sezon, bir daha ortalarda gözükmedi eleman. west ham united sağ bekinde ise, mevkisi sağ kanat (!) olan michail antonio oynuyor.

    ---bonus---

    içinde bulunduğu 2015/16 west ham united kadrosu için, bakınız da bakınız:

    (bkz: #60443960)

    ---bonus---
hesabın var mı? giriş yap