• gayet de mantıklıdır, böyle vakalara sıkça rastlanır, günün birinde sizin de başınıza gelmesi olasıdır. şöyle ki; karar verip aşık olmazsın, bi çekimdir, bi etkilenimdir, dürtüdür, hormonlardır, bi bi şeydir işte.. sevmek başka, bilirsin neyi sevdiğini, nedenin vardır, açıklaman vardır, cümleler kurabilirsin mesela daha önce kurulmamış ya da cümleler fısıldanır sana hiç bi kulagın işitmediği, yani insanca anlatabilirsin kendini hislerini, aşk gibi mala bağlatmaz sevgi, huzur verir, sarıp sarmalar, gülümsetir, güzelleştirir, insanlaştırır.. yücedir sevgi. biriciktir.

    aşık olunan sevilebiliyorsa, sevebiliyorsa zirvedir, ötesi yoktur. sevdiceğinizi ve kendinizi evrenin en şanslıları ilan edebilirsiniz.

    lakin aşk tek başınaysa bi boka yaramaz, ağlatıp zırlatır, adama hayatını sorgulatır, suskunlaştırır, yalnızlaştırır, çıldırma sebebidir. tebrikler, artık siz de bir psikopatsınız!
  • "sana bağlıyım ama tam da mutlu değilim, hep birşeyler eksik senleyken.
    bana sıkıntı veriyorsun, ama kendimi iyi de hissettiriyorsun. yarım porsiyon yemek gibisin, ne doygunluk hissediyor ne de aç kalıyorum. benden ayrılırsan sana ve kendime karşı nefret ve yapamadıklarımızdan; yapmadıklarımdan ve yaptıklarımdan dolayı pişmanlık duyabilirim. belki ilerde tam bir birey olup kendini bilen bir insan olabilirsen seni severim de" demektir.
  • tam tersi olsa mümkün ancak önerme, ancak bu şekli ile mümkün olmayan mümkün olması durumunda o kişinin de deli olması pek mümkün olan durumdur
hesabın var mı? giriş yap