• (bkz: demedim mi)
  • mansur ark abimizin 1997 yılında cıkardıgı albümünün ikinci hiti idi. su andaki bir cok club sarkılarına takıp, geciyor

    ben sana demedim mi?
    sana demedim mi

    eridigimi sana demedim mi

    ben sana demedim mi?
    ben sana demedim mi?
    kaderim mi benim buymus?
    olanlari herkes duymus
    nasil oldu anlamadim ki
    ne yapalim kismet buymus

    ne derim, ne derim, nasil ederim?
    ah canim, ah kalbim cigerim
    sonumuz boyle mi olacakti
    simdi sensiz ben neylerim?

    sana demedim mi
    eridigimi sana demedim mi
    omrumun son gununu
    son gulunu sana verdim mi
  • söyle bana bu cümleyi, sana demedim mi de. şarkı gelir aklıma, bağını koparmıştır şarkının bi kere bile olsun varolmasıyla bir kereliğine. düşünemem, ne kadar olmamış ne kadar sözlerine tutsak olduğunu düşünemem. sana gülümseyişim, sana seni kabul edişim gibi gelebilir. benim gülümsediğim annemin babama yazdığı mektuptur. oğlum nasılsın diyorum, iyiyim anne deyişindir. ranzanı anlatışın, burdamı yatıyorsun, burası mı indir beni burdan deyişin. gülüşün. hayal meyal hatırlayışın gülümsediğim. nelerle sölüyosun sen bu cümleyi, ne kadar çok bildiğin şey var, bilmediğim ne kadar çok şey var benim. umrunda mı o ya da bu olman? umurum da mı?
    sana demedim mi, senin bana öğretmeye çalıştığın gözlerimin içine bakıyormusun sorularındır. iyi niyetinin, niyetinin niteliğinin benim içimden geçemediği an içindeki gücü bana geçmiyorsa? nüfuz etmiyorsa? fark edebildin mi? senin söylediğin, dil. dilini bilmeyebilirim. herşey sıfırlanmış olmuş olamaz mı o anda, ya anlamıyorsam? anlamayabiliyor olabilirim, dilini bilmiyor olabilirim. kodlar, ben herşeyi bilirim haddimin üzerilerindeyim, çözülemeyebilir tarafımdan. anlaşılabilmiyor olabilir. şimdi için böyle, biraz sonra tüm kodlar çözülebilir. yükselebilir çözünürlüğü; dosyamın formatını ben bir an için değişterebilir miyim? iznin var mı? sana söylemiyorum, yazmıyorum bunları.
    sana demedim mi, söylenilen en anlamsız cümleler için oscar aday adayıdır. ya da neyse o ödül; onun için.
  • mansur ark'ın kemal sunal donu ile arz-ı endam ettiği erotizmin sınırlarında dolaşan sıra dışı klibi ve catchy nakaratıyla dikkat çeken, bir zamanların dillerden düşmeyen şarkısı.

    şuradan dinlenebilir: https://www.youtube.com/watch?v=tq8hs69fz2k
hesabın var mı? giriş yap