• space bar tuşu basabilseydi ''sanat tarihi okuduk ta ne oldu'' nickli ve türkçesi zayıf yazar olucaktı.

    (bkz: sanat tarihi okuduk da ne oldu)
  • kültür bakanlığı'nda müze memuru cevabı alabilecek soru. ayrıca yazarmis tanımam.
  • 'sanat tarihi okuduk' isimli yerde ne olduğunu sorgulayan yazar nicki.

    hemen türkçesi kötü falan denmemeli; sözelciler böyle hatalar yapmazlar, böyle düşünülmeli.
  • sanat tarihi bölümünün türkçe hakimiyeti konusunda seçici davranmadığının canlı kanıtı olan yazar.
  • badim benim; enerji timsali insan, geç kalmışları hayata kazandırma vakfı gönüllüsü, iyi bir anne, iyi bir dost, bana umut aşılayan, yaşımız genç daha neler göreceğiz dur hele diyen güzel yaşam dolu bir kadın...
    işte bugün bu güzel insanın doğum günü.
    umut verenin hiç bitmesin, yakışıklı oğlunla sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşamın olsun hep! umduğuna nail ol ki hayat bundan gayrı daha güzel olsun sana ve oğluna. ve en mühimi sağlığın olsun ki sevdiklerinle güzel bir yaşam sür! iyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıdım. güzel günler bize gelmiyor hadi biz onlara gidelim. senkronlar başladı mı tamamdır demi. şimdi sıradakiler düşünsün. hep gül olur mu!
  • sanıyorum ki son dönemimde, fazla tanımamama ve beni tanımamasına rağmen, telkinleri ile su gibi gelen yazar kişisi. çok tesadüfi bir şekilde bir konuda yardımcı olmak için irtibata geçtim kendisi ile ama sanırım o bana yardımcı olmakta. sözlükte böyle insanlarla karşılaşabilmek cidden umut verici. iyi ki var kendisi. nice entrylerle de aramızda görmeye devam etmek istemekteyiz.
  • insan biriktirmekte hep sorunlu oldum şu yaşıma kadar, zaten ben çokça konuda hep sorunlu oldum. ama onun yanında kendimi dünyanın en başarılı insanı gibi hissediyorum, sanırım kendinden alıp karşıya vermek bu olsa gerek. gücü, sağlamlığı, bana kulaklarını dört açışı, bana güveniş şekli, gönlünden odalarda sorunlar olduğunda benim yanıma gelişi, benim geç kalmışlıklarıma merhem oluyor. biriktirmek demiştik, işte ben bu sefer cidden biriktiriyorum, hayat bohçamda biri daha var, arka bahçemde bi ev daha, bi evim daha. işte yine başaramadığım bir şeyi başarmayı bana öğretti. ve ben biliyorum ki bu böyle sürecek, o yüzden bu cömert kalbi gibi hayat da ona cömert olsun istiyorum.
  • meslektaşım olan yazar. konuşurken şaşkınlık içinde kaldım demesem ayıp olur. iki insanın hayatı ancak bu kadar benzeyebilir. onu tanıdığıma çok sevindim. inanıyorum, birlikte şeytanın bacağını kıracağız.
  • aramızdaki türkçesi mükemmel yazarları günyüzüne çıkartmış güzel nickli yazar.
  • nickini gördükten sonra beni bu moralle iyi güldüren yazar. yazım hatasına takılan edebiyatçıları at bir kenara yazdıkları gerçektende hoşuma gitti.
hesabın var mı? giriş yap