• önümüzdeki kritik seçimlerde gönüllü esasına dayalı sandık güvenliğini sağlayacaktır.
    https://www.sozcu.com.tr/…pici-aciklamalar-2306955/
  • sanırım yarattığı etki ile güdük kalmış gibi duran oluşum. umarım yanılırım.
    an itibarı ile anasayfalarında görünen durum şu:

    "987717 gönüllü daha bekleniyor."

    hedeflenen gönüllünün %1,2'si ancak bulunmuş henüz.

    inşallah seçime daha var diyedir. inşallah oralar değerlenir. katılımcı akar seçime kadar.
  • sistem olarak çok hazır bir sistem. tek eksiği insan gücü şu anda. bunu sağladığında çok sağlam sonuçlar elde edileceği aşikar. sistemde her şey düşünülmüş, sadece müşahit olmaktan öte eğitimli bir müşahit olarak, gideceğiniz sandığı analiz etmiş olarak orada bulunacaksınız. seçim bulutları üzerimizde dolaşmaya başladığında umarım ilgi artar.
  • futbol kulübü mü bu
  • seçime bu kadar kısa süre kalmışken mutlaka katılmamız gereken oluşum.

    hadi destek verin, entry neyim girin gündeme gelsin. hızlı şekilde kampanya oluşturmalıyız. eğer kampanyaya katılmak istiyorsanız iletişime geçin.
  • kesinlikle desteklediğim ve katkı sağlayacağım oluşumdur
  • duyar duymaz uye oldugum partiler ustu olusum. cok daha fazla gonulluye ihtiyaci var ancak oldukca profesyonel bir sisteme sahip gibi gorunuyor. tek eksigi gonullu sayisi.
  • sandık güvenliğini sağlamak için chp'nin öncülüğünde oluşturulan sivil toplum hareketi. başında (bkz: mehmet ali çelebi) gibi tanıdık bir isim var.

    özellikle kritik sandıklarda görev almak çok önemli. chp'nin ulaşamadığı yerlere ulaşabilecek gönüllüler ile tüm türkiye'de ki sandıklara sahip çıkılması açısından çok önemli buluyorum. ayrıca oyları çalacaklar algısının son bulması ve sandığa katılımın artırılması açısından çok önemli buluyorum.

    seçim açısından bu kadar hayati olan bir konuyu seçim son bulana değin sol framede tutmak yazarların gelecek nesillere borcudur. bunun haricinde eşine dostuna bahsedip müşahit olmasını sağlamak gerekli. bunlar yeterli değil sosyal medya'da katılım için davet etmek gerekir. seçime kadar youtube trendlere girip gündemi sürekli meşgul etmek gerekir.

    aktrollerin seçim güvenliğine şaibe düşecek algılarına son vermek için bu sisteme katılmak ve insanların görmesini sağlayarak sisteme eklemlenmesi için çalışmak hepimiz için birer vazife olmalıdır.
  • vatandaşlık görevidir. önce oylarımızın güvenliği gelir.
  • hileyi engellemek için istanbul ankara'dan öte taşraya hakim olması gereken oluşum. inşallah başarılı olurlar. böyle oluşumları desteklemezsek olan umutta boşa gider.
hesabın var mı? giriş yap