• önceki modelden şekil olarak daha başarısız duruyor bu alet. alalı iki ay oldu ve ben aldığımda 4gb modeli ebay'den 90 liraya geliyordu kargo dahil. ufak olması kullanışlılık sorunu çıkarmıyor tuşlar ya da ekran açısından. aygıtın arka tarafındaki kıskaç mı neyse onun çıkartılamıyor oluşu beni rahatsız etti, bir de yanlış hatırlamıyorsam 2000 kbps flac dosyası vardı, çalmayı beceremedi. birazdan rockbox yükleyeceğim.
  • küçük cep herkülü.
  • -daha 1 ay olmadan volume tuşu bozulan mp3 çalar.
  • başınıza mutlaka gelebilecek bir sorun ise bu aleti kullanırken odnması ve tamamen tepkisiz kalmasıdır ya da hiç açılmaması. bu durumda firmaya attığım mesajda ve daha sonra da forumlarında okuduğum ve işe yaradığını deneyimlediğim yapmanız gereken şey ise açma/kapama tuşuna 20-30 saniyeliğine basarak resetlemeniz. neyin resetlendiğini pek anlayamadım gerçi, bir şey değişmiyor ama kesinlikle kalp masajı gibi hayata döndürüyor cihazı.
  • 2 kere çamaşır makinasında yıkandığı halde sorunsuz çalışan alet.
  • 32 gb a kadar micro sdhc destekleyen cihaz. support
  • piyasadaki iğrenç çin markalı mp3 çalarların hepsini denedikten sonra hala memnun kalacağı bir müzikçalar bulamamış babama hediye olarak aldığım cihaz. ekrandaki yazılar çok küçük, okuyabilir mi acaba diye endişeleniyordum ancak sorun olmadı. 8 gb olanını amazon.co.uk'den ingiltere'deki bir arkadaşa gönderttim. o da sağolsun postaya verdi. toplam 100 liraya malolmuştur. içine müzik atıp dinledim. ses kalitesi harika. menüsü çok kolay. çok memnun kaldım. cebinde, çantasında kocaman bir ipod taşımaktan yorulanlara birebir. 32 gb kartla neredeyse aynı fiyat olması üzücü olsa da ileride 8 gb yetmediği zaman daha ucuz olacaktır diye umuyorum. böylece insan tüm arşivini olmasa bile en sevdiği kısmını minicik bir cihazda taşıyabilir.
  • ses kalitesiyle beni mest etmiş mp3 çalarcıktır. rockbox yazılımını kurduktan sonra flac uzantılı şarkıları dinlerken ciddi anlamda beklentilerin üzerine çıkabiliyor ancak yanında gelen kulaklıklarla bu nitelikleri farketmeniz pek mümkün değil.
  • türkiye'de hiçbir elektronik markette bulunmayan güzel cihaz. **
  • uncompressed 24-bit 96khz flac parçaları çatır çatır çalıştıran alet. 1.17gb'lık ok computer takıntısız sorunsuz dinlenebiliyor. yalnız yanına alınacak hafıza kartının class 10 olmasına mutlaka önem verilmeli.

    ps: mutlaka, ama mutlaka bilgisayardan şarj edilmesi gerekiyor (yaklaşık 3 saat) voltaj konusunda hassas olduğunu okudum içiniz cız etmesin durduk yerde.
hesabın var mı? giriş yap