• bel ağrısından 90'lık nineler gibi iki büklüm olmuşken nöbetçi eczaneden bu yakıyı aldım. 3.5 gramlık olanı 3.5 lira. resmen hayata yeniden döndüm, belim sırtım düzeldi. kulunç problemi olanlar da deneyebilir gencolar.

    biraz geç etki ediyor ama edince de çok pis yanacaksınız hazır olun.

    (bkz: kapsikum)
  • mucize bir merhem, resmen hayat kurtarıcım.

    bilinmeyen bir sebeple periyodik olmayan bir sırt ağrım var. tüm kan değerlerime bakıldı hatta kanser bile arandı ama sonuç yok, doktorlar çözüm sunamadi.

    bazı zamanlar uyurken başlayan, uykunun bir güzel içine edip 12 saate kadar devam edebilen bu aşırı eziyetli ağrımı tek geçirebilen şey bu.

    bu merhemi kullanmaya başlamadan önce kaç kere şafak sokerken acillere gittiğimi, kaç kere doktorları kuvvetli ağrı kesici vermeleri için ikna etmeye çalıştığımı hatırlamıyorum. resmen bağımlı muamelesi görüyordum amk.

    tanımlamak gerekirse kısaca ben-gay 'in kokusuz ve 5 kat daha güçlü olanı diyebilirim.

    sürmenizle beraber 1 dakika icinde ısıtmaya başlıyor. yalnız ölçüyü kacirmamanizi öneririm zira ne kadar surerseniz o kadar güçlü ve uzun süre yakıyor.

    ertesi günde duş alırken çok sıcak su kullanmamanizi öneririm. merhem size kendini hatirlatabilir.

    ben son kullanıcı olarak bu şekilde tanimliyorum ama kısaca ağrının merkezi sinir sistemine iletimini durduruyor. yetkili bir abimiz çıkıp açıklasın.

    bunu icat eden çok müslüman adammış der giderim.
  • kendisine karşı bağışıklık kazanılıp kazanılmadığını merak ettiğim merhem. ilk kullandığımda cehennem gibi yakarken şimdi 3 ayrı eczaneden almama rağmen ilk günkü gibi yakmadı. ilk gün dediğim de iki üç gün önce.
  • vicks gibi birşey ancak daha efektif çalıştığını söyleyebilirim.
    yakı olarak bildiğimiz firmanın içindeki etken madde ile oluşturduğu merhemdir.
    sürdüğünüzde yavaş yavaş o bölgede yanma başlar. ağrınızı söker atar. sevdiğim ve evde sürekli bulundurduğum ilaçlardan biridir. tavsiye ederim. ama baya yakıyor ona göre süreceğiniz yeri iyi seçin
  • içeriğinde kapsikum bulunan ve ağrı olan bölgeye uygulandığında sinir uçlarında bulunan nörotransmitterleri etkileyerek ağrının sinir sistemine iletilmesini engelleyen merhem. özellikle bel ağrıları ve kas sertliklerinde ağrıyı inanılmaz hafifletiyor.
  • hakkında yazılan bütün entryler çok iyi olduğuna dair ama ağrılar içinde uyandığım belime hiçbir faydası olmadığı gibi sürdüğüm yerin yanması mentollü bir merhemden ziyade ütü basmışçasına artarak devam ediyor. sanırım ütü basması bel ağrısından daha acılı olduğu için sonunda kalkabileceğim.
  • (bkz: donuk omuz) sendromunun ağrılarını hafifleten merhemdir. hareket kabiliyetini bile biraz veriyor. çok ilginç. güzel bir icat.
  • gaza gelip 3.5 gramlık paketin hepsini sürmeyin
    sonu hiç güzel bitmiyor
  • abi yardım edin nolur çok sürdüm yanıyorum. yarın işe gitmem lazim ve ben uyumak yerine sadece yanıyorum. nedir bunun hâl çaresi?
  • bunun mentollü olanını migren ağrısını hissettiğim an en pratik çözüm olarak yüzüme sürer sonra buz gibi havaya çıkıp iyice donarak ağrıyı kendimden savuştururdum. bir gün ağrıdan elim ayağım uyuşmuş halde bu kırmızı olan kapsikumlu merhem elime geçmişti ve sonucunda cayır cayır yanan bir yüzle evet ağrıyı unutmuştum. şimdi ise sırtıma boca ettim. efsanevi bir merhem bu. yanma hissine artık bağışıklık kazandım sanırım. inanıyorum sana aslansın sen be şanlı. ağrı bu krem sonrası azalmazsa karapanter yakıya geçerim, olmadı kapsikumlu yakıya.
hesabın var mı? giriş yap