• 1987 doğumlu kadın tenisçi. italyanodur ve wta'de 35. sırada yer almaktadır.
  • acapulco'daki finalde vatandasi flavia pennetta'yi ilk sette 5/7 geriye dusmesine ragmen sonraki iki seti 7/6 6/0 alarak sampiuyon oldu. yetinmedi ciftlerde de vatandasi roberta vinci (ki vinci'yi tekler yari finalinde yenmisti) ispanyol ikili lourdes domínguez lino ve arantxa parra santonja ciftini 51 dakikada yenerek acapulco'dan cifte kupayla ayrildi.

    29 nisan 1987'de bologna'da dogan errani'nin 2008'de palermo ve portoroz'da kazandigi 2 sampiyonlugu bulunuyor. kariyerinin en iyi grand slam derecesini de bu yil avustralya'da ceyrek final gorerek elde eden oyuncu wta siralamasinda 5 basamak yukselerek 31. siraya yukseldi.
  • bu yıl accapulco'da yaptığını yine yaptı ve barselona'da oynanan wta turnuvasını hem teklerde hem de çiftlerde kazandı.

    220 bin dolar toplam ödüllü turnuvanın şampiyonluk maçında dominika cibulkova'ya 6-2'lik iki setle üstünlük kuran 7 numaralı seribaşı errani, turnuvanın çiftler finalinde ise partneri roberta vinci ile vatandaşları pennetta/schiavone çiftini 50 dakikada 6-0 ve 6-2 ile kazanarak kupaya uzandı.
  • budapeste finalinde elena vesnina'yi 7-5 6-4 ile gecerek bu yil toprak kortta oynadigi 15. maci da kazandi ve 3. kupasini kaldirdi. roland garros oncesi giderek ismini iddiali isimler arasina sokuyor. cok fantastik isimleri yenmedi ancak toprakta kendine giveni var artik ve yapabilecegini gordu. madrid ve roma'daki performanslarina da etki edecektir.
  • svetlana kuznetsova'yı da güzel bir oyunla eleyerek çeyrek finale kaldı roland garros'da.
  • bugün müthiş oynadı.. roland garros'un sürpriz şampiyonu olabilir, tabii olmayabilir de.. :) ama kariyerine bir grand slam şampiyonluğu sığdıracaktır.
  • mehmet sevinç'in dediğine göre üç yıl basketbol bir yıl da futbol oynamış. futbol oynadığı belli oluyor zaten, o nasıl yürüyüş lan öyle.
  • roland garros 2012 tek kadinlar finalisti.
    mary pierce ile birlikte roland garros finaline ulaşan en düşük sıradaki isim oldu. turnuvanin ve dunyanin 21 numarali oyuncusuydu. turnuva bittiginde artik top 10 oyuncusu olarak bahesdilecek.
    bu yil dusuk profilli olsa da 3 toprak kort turnuvasi kazandi ancak madrid ve roma'da erken elenerek sasirtti.
    errani ile ilgili bu yilki performansina isik tutacak en muhim bilgi ise raketinde yaptigi degisiklik.
    wilson kullanan oyuncu 30 bin euro odeyip kontratini sonlandirdi bu firmayla ve babolat'la anlasti. wilson'in kisa raketine elveda diyen oyuncu yeni sponsoruyle daha uzun raket kullanmaya basladi ve bu onemsiz gibi gorunen ayrinti ile kariyerinde ilk kez bir grandslam finaline yukseldi, ilk kez top 10'a girdi. hayat da boyle ilgincliklerle dolu iste.
    ayrıca italyan raket hem teklerde hem de çiftlerde finale ulasarak bunu en son 2005'te yapan kim clijsters'tan sonra yapan ilk oyuncu oldu.
    kariyerinde 5 sampiyonluk bulunuyor.
    bio'su surada: http://www.wtatennis.com/…sara-errani_2257889_10077
  • çelik gibi sağlam iradesi olan bir tenisçi. mental olarak çok üst seviyede oynayabilecek potansiyeli var. eğer sharapova engelini geçebilirse djokovic gibi hızla yükseleceğini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap