• sarılaşmış saç tellerine düştügünde açık kestanlerin yanında hoş bir dalga yaratan saç boyası rengi.
  • bir kez boyandıktan sonra vazgeçilemeyen, saç için boya rengi.
  • büyük olasılıkla bugün deneyeceğim saç rengi. bana her renk yanlışlıkla yakışıyor (bu bir kendini övme değildir), çirkin olana kadar her rengi deneyeceğim sanırım. bu saç rengiyle tam bir odtülü olacağımı şimdiden hisseder gibiyim. iyi şanslar morning breeze!

    edit: yüce lilith bana hoşça kal kızıl tutmayacak dedi ve tutmadı...

    edit 2: aa bu entry’yi kim yazmış diye heyecanla okurken bana ait olduğunu fark ettim xd. evet artık kızılım ve bu renk benim aşkımdır.
  • önceden de yazılmış, gerçekten bir kez boyandığında vazgeçilemeyen renk. fakat sürekli akıyor efendim, durduramıyoruz. kişiden kişiye değişmekle birlikte saçları 15 günde bir boyamak gerekiyor ve 3-4 boyamadan sonra tutmaya başlıyor.
    şu renk
  • ördek başı yeşili ve gül kurusu kıyafet ile çok yakıştırdığım saç rengi. beyaz tenli olmayanlar boyatmasın, çingene gibi duruyorsunuz.
  • buğday ve esmer arasinda bir ten rengim var. geçen gün değişik bir ruh haliyle aldım bu boyayı. saçlarım hiç boya görmedi daha önce, koyu kahverengi, arada kendiliğinden ışıltılatıları var. bugün iş görüşmem olduğu için beklettim, görüşme sonucuna göre boyayacağım. müthiş bir delilik, depresyonum kazanacak ben kaybedeceğim gibi duruyor ama vazgeçmeyi de düşünmüyorum. kafamı kesmezsem eğer editler memnuniyet durumumu paylaşırım.

    edit: kafamı kesmediğim gibi sürekli kendimi omzumdan öpüp "aferin be binnaz, başardın" deyip aynada kendimi izliyorum. bir başkasının saçını boyamaya benzemediğini anladığımda pişman olur gibi oldum ama pes etmeyip güzelce devam ettim. saçıma hiçbir şekilde açıcı işlemi uygulamadan natural halinde boyadım. profosyonel olmadığım için bazı noktalarda renk geçişleri biraz belli oluyor ama çok göze batmıyor. çok güzel oldum be!
    bu arada, depresyonun kendimden bir parça olduğunu kabul ettim. tek istediğim anksiyete krizlerimin zayıflaması, onu da hallederim belki bir şekilde.
  • saçlarımı bu renge boyattıktan sonra asla vazgeçemediğim bir renk, güneş de harika durur lakin çabuk akar, lakin renkli gözü daha önpilana çıkarır ben kendimde öyle gözlemledim. kullanması biraz zordur ve yüzde oluşturduğu simadan dolayı makyaj ister genelde.
hesabın var mı? giriş yap