• yeni dışişleri bakanı ahmet davutoğlu'nun jinekolog olan eşidir. muayehanesi yayla'dadır. islami cemaatin gözde kadın doktorudur. müşterisi boldur. ameliyatlarını ethem sancak ve emine erdoğan'ın sahibi olduğu medical park'ta yapar.
  • "kadın doğum uzmanı olan sare davutoğlu, eşiyle beraber gittiği malezya'da üniversitenin kliniğinde görev almıştır. tesettür giyimi tercih eden sare davutoğlu halen istanbul’da kendi muayenehanesinde çalışıyor. bazı özel hastanelerde de mesleki faaliyetlerde bulunuyor.
    başbakan tayyip erdoğan’ın kız kardeşi vesile ilden’in dostu olan sare davutoğlu, erdoğan'ın kızı esra albayrak’ın da doktoru."

    http://www.hurriyet.com.tr/pazar/11565280_p.asp

    aynı zamanda yeryüzü doktorları adlı kuruluşta da faaliyette bulunmaktadır.
  • yardım amacıyla 15 günlüğüne pakistan'a gidecek olan doktor
  • ismi hayli ilginç olan yeni lady.

    "davutoğlu çiftinin, sefure, meymune, hacer bike ve mehmet adında dört çocuğu var.

    bunlardan en büyük kızı sefure, yıldız holding'in kurucusu sabri ülker'in 3. torunu ahmet özokur ile ortanca kızı meymune ise istanbul ticaret odası başkan yardımcısı dursun topçu'nun oğlu talha topçu ile evli." (kaynak: http://www.radikal.com.tr/…y_sare_davutoglu-1208133)

    sabri ülker gibi davutoğlu da kırım türklerinden geliyorlar. isimbilim açısından sare de, sefure de tartışmalı alanlara giriyor.
  • bugün kongrede kendilerini tebriğe gelen erkeklerin elini sıkmamayı tercih etmiş dindar insan. emine erdoğan ve hayrünnisa gül de mi böyleydi hatırlayamıyorum, hiç dikkatimi çekmemiş bugüne kadar.
  • muhafazakar yapısı, kürtaja karşı oluşu falan kendi düşünceleridir ve beni hiç ilgilendirmiyor; kimseyi de ilgilendirmemeli. ancak tıpta fetvayı savunmak nedir allah aşkına? bir jinekolog "fetva bekleyen bir çok tıbbi meselemiz var" dememeli 2014 yılında. hay fetvanız batsın.
  • bu kadınla meslektaş olduğum için utanıyorum
  • web sitesine link anında first lady ibaresini çakmış kişidir. muhtemel yeni başbakanımızın eşidir. caps

    aynı zamanda aşağıdaki bilgi sitesinden alınmıştır.
    --- spoiler ---
    sare davutoğlu’nun doğum tarihi ay ve gün olarak tam olarak bilinmemekle birlikte 1961 doğumlu olduğu kesin bilgidir. kendisi henüz yaşıyla ilgili bir bilgilendirme yapmamıştır. ahmet davutoğlu 55 yaşındadır ve sare davutoğlu’da 53 yaşındadır.
    --- spoiler ---

    edit: siteni sol altında "resmi site değildir" ibaresi varmış. yine de an itibariyle first lady olduğunu ve eşinin başbakan olduğunu ispat etmiyor bu durum. şimdiden başkakan yapmışlar eşini.
    --- spoiler ---
    bu site türkiye cumhuriyeti başbakanı ahmet davutoğlu'nun eşi sare davutoğlu'nun resmi olmayan websitesidir. bu sitede sare davutoğlu hakkında bilgiler yer almaktadır.
    --- spoiler ---
  • yakında bilimum köprü altı ve duvar yazılarında görmeyi beklediğimiz alternatif davutoğlu sloganı.
  • beyniniz yanmış siniz yazık. yok onun elini sıkmış yok sıkmamış. az biraz medeni olun kadın elini uzatmadan erkek uzatmaz. ''millet atomu parçaladı, biz başörtüsüyle uğraşıyoz'' de sonra da senin gibi davranmayanı yaftala. hadi oradan.
hesabın var mı? giriş yap