• sarhosken yazıp da ayıkken okuyunca kişinin kendisinin dahi anlam veremediği entryler.
    kendi payıma:
    (bkz: basari icin hersei yapacak insan modeli)
  • (bkz: #8409756)
  • uyumak ya da kusmaktan artan zamanda yapılan,fakat yapıldığı sırada ne amaçla yapıldığı kesinlikle bilinmeyen,yapıldıktan sonrada okunurken kimse tarafından bir anlam verilemiyen entrylerdir.
  • yazım hatalarına ve noktalama işaretlerine daha çok dikkat edilsede anlama pek önem vermeyen ve klavyenin üzerine biraz kusmuk bırakılarak son anda yolla tuşuna basılarak yapılan işlemdir...
  • zorlama entrylerdir bunlar. zorlama entry nedir? (bkz: zorlama entry) insanin ''yaa ben ne zamandir bisey yazmiyorum hadi ben biseyler yaziyim simdi'' demesiyle ortaya cikan entrylerdir. sarhos kisi klavye basina gecer, once surf diye tabir ettigimiz internette kucuk keyifli bi gezintisini yapar ardindan efendime soyliyim o sekilde..
  • perihan mağden üslubunun yayılmasını sağlayanlardır.
  • sarhosken girilen entry yoktur, az votka vardir (ilk defa tuttu lan).
    sarhosluk tanimlari farkli herhalde insanlarin. bunu derken de "sekerim kimisi 1 birayla sarhos oluyor hah ha"yi kastetmiyorum tabi.
    bi bira bitirip 2.'yi acmaya yeltenirken, alkole dayaniksiz olmayan bir bunyenin "haci ben clok sajhrosum" yazmasindan bahsediyorum. bunu msn'de arkadasina yapabilirsin. belki yer, belki yemez. belki block'lar, belki komik msn diyalogu cikartma cabasindan oturu devam eder konusmaya.
    ama sozluk bunu yemez. zira sarhosken formata uygun entry girmiyor olman lazim. entry'ni girerken basina tirnak isareti koymayi dusunemiyor olman lazim. yazdigin entry'yi formata uydurmayi akil edemiyor ve akabinde de ucuyor olman lazim. dolayisiyla bosu bosuna birbirimizi kandirmayalim. sarhos oldugunuzu iddia ettiginiz bir gece entry'lerinizi duzerken "clok sarhosjs" oldugunuzu ozellikle belirttiginiz entry'lerinizi yemiyoruz.
  • (bkz: #11176842)
  • hareketler yavaslayip, beyin kerhane gibi calismaya basliyorsa soz konusu sarhoslukta/cakirkeyiflikte-ki bazilarinda boyledir- oldukca etkileyici entrylerdir bunlar zaman zaman.

    beyinden klavyeye giden yol, dar bir sehirici yol olmaktan cikip, ecnebi memleketlerdeki dumduz otobanlara donusur cunkum boyle durumlarda, lafi dolandirmadan yekten soyleyiverirsiniz soyleyeceklerinizi, hemi de tam gaz.
hesabın var mı? giriş yap