• (bkz: ortadoğu)
  • yeni kampanyasıyla (internetteki türkiye reklamları ve türk yazarlar) türkiye okuyucusuna yayılmaya çalışan suudi propaganda aracı.
    varsa yoksa iran, müslüman kardeşler tükaka, türkiye kötü, katar abine biat et kafana göre iş yapma. abd oh yess, mb selman greatest! şeklinde içerikler üretirler.
  • uluslararası arap öncü gazetesi. milliyetçilik ve arap hegemonyasını gösterdiklerini belirtselerde merkezi londrada olan gazete.
    1978 yılında londra da kurulmuş. mı5-6 istihbaratı ile eşgüdümlü olduklarını düşündürtüyor.
  • ciddiye alınmaması gereken suudi arabistan propaganda aygıtı.

    gazetenin ne kadar yanlı olduğunu covid haberlerinden anlıyorsunuz. başka bir yerde bin vaka olsa, o ülke covid'ten ölmüş, bitmiş oluyor. ama suudi arabistan'da 1.500 vaka olsa, "vakalar azalmaya ve iyileşmeye devam ediyor" *

    bir de mart 2020'den beri covid vakaları azalmaya devam ediyor? ama nedense hiç bitmiyor.
  • suudiler'in kontrolünde, arsızlık derecesinde yalan haber ve yorumlara sahip platform.
  • beyin yaşı maksimum beş(5) olan birileri için haber kaynağı olabilecek arap medyası. çok komik lan, valla bak! diyor ki; katar'a gelen dünya kupası taraftarları islam'la tanışıyor.

    hahahaaa bu ne lan! meâli; dinimizi de tebliğ ettik hamd olsun! fotoğraflar zaten efsane! islamiyeti tebliğ etmeye çalışan kara çarşaflı bacı, karşısında boş boş bakan küffâr johnatan.* karılar kara çarşaftayken, erkeklerin kısa kot şort giymeleri ayrı bir komedi zaten... bu arablar neden böyle yahu...

    görsel

    kaymak
hesabın var mı? giriş yap