• başbakan yardımcısı bülent arınç atasozu.

    ***

    başbakan yardımcısı bülent arınç, "satanist olanlar, memleketi soyup soyanlar, yolsuzluk yapanlar imam hatiplerden yetişmedi" diye konuştu.

    başbakan yardımcısı bülent arınç, bursa'da bir imam hatip lisesinin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

    burada bir konuşma yapan arınç, imam hatip liselerinin durumuna değindi.

    imam hatiplere ilginin artarak devam ettiğini belirten arınç, "artık imam hatiplerde yine ilkokul, ortaokul, lise var. yine kademeli, yine yönlendirmeli. 28 şubat sürecinde kesintisiz eğitimin nasıl çıkarıldığını bilenlerdenim. nasıl gözyaşı döktüğümüzü, gençliğimizi katletmek için ne tuzaklar kurulduğunu bilenlerdenim. o yüzden sizlerin duası, desteğiyle bugün geldiğimiz nokta zafer noktasıdır. ne kadar dua etsek azdır'' diye konuştu.

    'imam hatip neslinin altın bir nesil olduğunu' söyleyen başbakan yardımcısı, şöyle devam etti:

    "bu okullarda okuyanlar örnektiler ve bugün de örnek olmaya devam ediyorlar. hiç mi haylaz olanlar çıkmadı elbette çıkmıştır. bugün bir gazetede yazarlık yapan bile o haylazlardan birisidir. milyonların geçtiği okullardan 3-5 haylaz çıkmaz mı bal gibi de çıkar.

    yolunu şaşıran da çıkar. başka yollara giden de çıkar. olacak bunlar, ama yüzde 99 ile hedefinden hiç sapmayan ve bu millet sevdalı bir nesil yetişti ve şimdi onlar sayın başbakanımızı, bakanlarımızı, meclis başkanımızı, cumhurbaşkanlarımızı görebiliyorsa, doktor, iş adamı, bilim adamı olarak imam hatiplerde yetişenleri görebiliyorlarsa, onlar çok mutludurlar.

    çok farklı okullarımız var ve bunların hepsi bizim. ama merhamet edin ki imam hatip gibi okullarımız da olsun. lise de ne varsa olsun ama ilaveten 'bir de şu dersleri alsın' diye 50 senemiz geçti.

    ama çok şükür bugün, satanist olanlar, memleketi soyup soyanlar, yolsuzluk yapanlar imam hatiplerden yetişmedi. bu milletin alın terini en güzel şekilde değerlendirenler onlardır yine.''

    **

    kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25402782/
  • ibretlik bir demeç. yarın bir gün norveç başbakan yardımcısının çıkıp, satanistler kiliselerde yetişmedi, hepiniz çocuklarınızı katolik okullarına gönderin dediğini düşünüyorum da, karnıma ağrılar giriyor.
  • türkiye için pek tabii doğru olan sözdür. ancak paralel evrendeki semih cumhuriyeti'nde ülkeyi götten sikip atan, soyup soğana çeviren, yolsuzlukların tillahını yapan, din adına yapılan onca katliamın, baskının, ahlaksızlıkların ve tecavüzlerin arkasındaki kişilerin imam hatip mezunu olduğu bilinen bir gerçektir.
  • "memleketi soyanlar ve yolsuzluk yapanlar da imam hatip mezunu değil" diye devam eden bülent arınç beyanatı. 10 yılda akp milletvekillerinin ama özellikle başbakanın mal varlığındaki artışı hatırlatıp kaç tanesinin imam hatip mezunu olduğunu sorar, iyi uykular dilerim!
  • bu soylemde benim anlayamadığım nokta satanistlerin niye dert edildiğidir. ne yapmıştır bu ülkede satanistler otel mi yakmıştır, adam mı dövmüştür, çakma yardım derneği kurup insanları mı dolandırmıştır nedir yani?
  • satanist yerine aslında "ateist" denmek istenmiş söz. tepkiden çekinildiği için satanist denmiş. zamanı gelince ateist de denir.
  • memleketin en büyük sorunu satanistler olduğu için, hakkaten bülent arınç'a hak verdim. yalnız yolsuzluk ve soyguncular yetişmedi demiş, sesli güldürmüştür. bi bülent arınç gibiler, bir de şunlar yetişiyor imam hatiplerden,

    http://img207.imageshack.us/…g207/3926/40133946.jpg
  • her zekadan insanı kandırabilecek mükemmel özdeyiş. satanizmi cümle başında kullanınca, cümlenin gerisi de doğru gibi görünüyor. bu adamların hitab yeteneğine şapka çıkartıyorum. bana sorsalar en büyük hatip kimdir diye, derim öncelikle hitler, sonra erbakan, bi de arınç.
  • şaşıp kaldığım cümle. başka hiçbir şeye takılmadı aklım, terane aynı, ama aklıma takılan tek bir yer var. nedir bu satanist aşağı satanist yukarı?

    bu memlekette sataist problemi var da benim mi haberim yok?
  • bülent arınç beyanatıdır.
    oyumu akp'ye veriyor olsam hakkında dava açardım.

    memleketi soyup soğana çeviren kendileri çünkü. açık ve net.

    e bu durumda sayın arınç bütün akp'li millet vekillerine satanist demiştir dolaylı olarak.

    - bütün kaynaklarımızı babalar gibi satan bunlar değil mi?
    - halk git gide fakirleşirken artan dolar milyonerlerine ne demeli peki? çalışarak mı oldu 4-5 yılda onca para?
    - ceylanpınar çiftliğini israilliler'e satan bunlar değil mi?
    - türktelekom'u ve saymakla bitmeyecek kamu özkaynaklarını satan?

    hep satan hep satan oldular...

    sayın arınç satanist benzetmesini yapmamalı milletvekillerimize...

    edit: tanım.
hesabın var mı? giriş yap